HR-system

Heartpace är ett HR-system där alla delar av medarbetarresan kan hanteras på ett smidigt, smart och säkert sätt. Systemet är modulbaserat som gör det enkelt att utöka allt eftersom verksamheten utvecklas och behoven ändras. Allt ifrån en automatiserad onboarding för bästa upplevelsen för de nyanställda, till målstyrda medarbetarsamtal, utvärderingar och kompetens. Förenkla vardagen för chefer och medarbetare genom att digitalisera bolagets HR-processer och säkra förutsättningar för bättre resultat i alla delar.

Smidigare, smartare och säkrare HR-system

Heartpace HR-system gör det möjligt att digitalisera dina HR-processer alltifrån onboarding till målstyrning av medarbetardialoger, utvärderingar och kompetens och du kan koppla medarbetarmål till bolagets övergripande strategier.

Att arbeta med digitaliserade processer i Heartpace förenklar livet för både chefer, medarbetare och HR. Ansvar och förväntningar i organisationen tydliggörs och det skapar engagemang som leder till bättre resultat.

”Vårt mål är att skapa långsiktiga resultat för våra kunder och deras medarbetare. Med vår långa HR-kompetens vägleder vi kunderna hur HR-processerna bäst digitaliseras och möjliggör effektivare arbetsflöden. Allt från onboarding, målstyrning och uppföljning finns inbyggt i Heartpace molnbaserade HR-system som är både smidigt, smart och säkert."

Heartpace HR-system har hög säkerhetsklass och uppfyller självklart regelverken i enlighet med GDPR. Boka en kostnadsfri demo av Heartpace. Anmäl ditt intresse på vår hemsida.

Vad ingår i Heartpace HR-system?

Här är några exempel på vad som ingår i Heartpace:

  • HR-admin, organisationsschema och masterdata
  • Hantering av målstyrda utvecklings-, löne- och månadssamtal
  • Lönekartläggning, lönerevision och löneanalys
  • Utvärderingsverktyg - peer review, 360-utvärdering, feedback
  • Kompetens-CV modul
  • Enkätverktyg
  • Integration med Office 365, Microsoft AD, Google m.fl.

Vill du veta mer om Heartpace?

Besök Heartpace hemsida för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig.
Till Heartpace

Kontakta oss

T.ex. +46 7X-XXX XX XX

Valfritt