Snabb och uppdaterad information med Fund Finder

22 okt. 2015
Söderberg & Partners nya digitala analysgränssnitt för fondanalys – Fund Finder – har lanserats. Fund Finder är anpassat för mobil, iPad och dator. Därmed har fondanalysen blivit helt digitaliserad och de gamla pdf-rapporterna kommer att skrotas från och med nästa kvartal.

Söderberg & Partners har arbetat intensivt med att ta fram Fund Finder som lanserades vid bolagets kick off i början av september.

– Många kunder och rådgivare har efterfrågat en bättre lösning som är enklare att hitta i och som alltid innehåller uppdaterad information. Nu när Fund Finder har lanserats kommer vi att avveckla alla gamla statiska pdf-rapporter, berättar Walter Nuñez på Söderberg & Partners.

Fundfinder är ett analysgränssnitt för fondanalysen. Att analysen numera presenteras digitalt innebär en rad fördelar för såväl kunder som rådgivare, enligt Walter Nuñez.

– Rådgivarna slipper att printa ut pdf:er och skicka till kunderna. Istället räcker det att skicka kunderna en länk, berättar Walter Nuñez och fortsätter:

– Om vi ändrar en rekommendation på grund av till exempel förvaltarbyte så syns det direkt i Fund Finder. Det kommer att leda till ännu bättre placeringsrådgivning, berättar han.

Dessutom är Fundfinder anpassad för att fungera på mobil, dator och ipad. Eftersom tjänsten är webbaserad är den enkelt tillgänglig på fundfinder.soderbergpartners.se och både kunder och rådgivare loggar in med sina befintliga inloggningsuppgifter.

Fundfinder bygger på den senaste tekniken och kan enkelt utvecklas. Walter Nuñez ser gärna att rådgivare och kunder för fram förslag på förbättringar.

– Allt kan bli bättre och det gäller självfallet även Fund Finder. Vi kommer löpande att utveckla tjänsten och vi vill gärna ha förslag från våra rådgivare och alla andra som använder tjänsten om hur vi kan bli ännu vassare, berättar Walter Nuñez.