Bostadsmarknaden

Nuläget av bostadsmarknaden & utsikterna framåt, det rekordhöga utbudet bland bostäder som väntas under hösten och omställningen när konkurrensen blivit högre för säljarna.

Om eventet

I det här avsnittet av Söderberg & Partners med gäster tar vi tempen på nuläget av bostadsmarknaden där våra gäster i soffan får möjlighet att svara på frågor kring den rådande situationen och hur de ser på framtiden.

Vi gästas av Niklas Berntzon, mäklare och en av grundarna till mäklarfirman Eklund Stockholm New York. Med sina 25 år branschen har han bland annat hunnit med att sälja Sveriges genom tiderna dyraste lägenhet för över 100 miljoner. Hur upplever han marknaden just nu och vad ser han framåt?

Med oss i studion har vi även Erik Holmberg, analytiker på Hemnet. Varje månad har Hemnet över 60 miljoner besök och är därmed Sveriges största bostadsplattform. Erik kommer att prata om det rekordhöga utbudet bland bostäder som väntas under hösten, hur omställningen har varit när konkurrensen blivit högre för säljarna och att man inte längre kan förvänta sig samma prisnivåer som under våren. Kommer bostadspriserna fortsätta ner till följd av den stigande räntan?

Vi gästas även av Eva Holmlund, VD för Söderberg & Partners Bolån som kommer att ge sin syn på ämnet med vinkel mot räntor och just bolån.

Gäster

Niklas Berntzon
Niklas Berntzon
Mäklare & grundare, Eklund Stockholm New York
Erik Holmberg
Erik Holmberg
Analytiker, Hemnet
Eva Holmlund
Eva Holmlund
VD, Söderberg & Partners Bolån
eva.holmlund@soderbergpartners.se

Få det senaste
— först

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter direkt till din inkorg.