Framtidens investeringsteman & digitalisering

Den nya vågen av digitalisering och AI-tjänster som ChatGPT kan både vara spännande och upplevas som lite skrämmande. Hur kommer det att påverka dagens arbetsmarknad, hur vi lever och investerar? Vilka andra framtidstrender kan komma att påverka dig som investerare? Det och mycket mer pratar vi om i detta avsnitt av Söderberg & Partners med gäster.

Vi har bjudit in Kristian Hahne, senior portföljförvaltare på Söderberg & Partners. Kristian kommer att berätta hur vi bygger en framtidsinriktad portfölj, baserad på strukturella teman, som tar stöd i globala megatrender. Vilka demografiska förändringar väljer förvaltningen att prioritera just nu? Hur företer sig hälsa, klimatomställningen och digitaliseringen som megatrender och vilka affärsmöjligheter erbjuder de?  

Med oss i studion har vi även Charlotte Mattfolk, framtidsstrateg och grundare av IAMAI. Charlotte kommer att berätta mer om digitaliseringens superkraft och hur AI kommer att påverka oss framöver, både på arbetsplatsen och hemma.

Gäster

Kristian Hahne
Kristian Hahne
Portföljförvaltare
kristian.hahne@soderbergpartners.se
Charlotte Mattfolk
Charlotte Mattfolk
Grundare IAMAI

Värd

Per Cöster
Per Cöster
Growth Manager