Trump, valet och framtiden för världens största ekonomi

Det amerikanska primärvalet går snart in i sin slutspurt och den stora frågan är så klart – får vi åter igen se en uppgörelse mellan Donald Trump och Joe Biden? Hur kommer valet och utkomsten att påverka världens största ekonomi? Varmt välkommen till ett nytt avsnitt utav Söderberg & Partners med gäster där vi fördjupar oss i det amerikanska primärvalet.

Vi har bjudit in Andreas Utterström, kommunikationskonsult inom amerikansk politik. Andreas kommer att gå igenom de hetaste frågorna i det amerikanska primärvalet och ge oss en nulägesbild och de senaste snackisarna. Hur påverkas Donald Trump av åtalet och Joe Biden av sin ålder? Och hur påverkar sjukvård-, rätts- och utbildningssystemet valet?

Med oss i studion är även Sebastian Gierlowski Carling, investeringsstrateg på Söderberg & Partners. Sebastian kommer att svara på frågor och diskutera den amerikanska ekonomin och arbetsmarknaden - som tycks stå emot alla räntehöjningar. Hur kommer den utvecklas framöver, och hur kommer Fed agera för att hantera inflationen som nu faller tillbaka, men fortfarande är för hög?

Gäster

Andreas Utterström
Andreas Utterström
Kommunikationskonsult inom amerikansk politik
Sebastian Gierlowski Carling
Sebastian Gierlowski Carling
Investeringsstrateg
sebastian.gierlowski.carling@soderbergpartners.se