Företagsförsäkring som tryggar din verksamhet

Träffa Frans, din lokala rådgivare på Olofsdalsvägen 47A

“Rätt försäkringslösning skyddar din verksamhet - och dina anställda!”

Företag bär ett stort ansvar och står inför många risker. Men det finns stöd för att skydda verksamheten, varumärket och marknadspositionen. Hos oss får du en lokal rådgivare som hjälper dig att hitta rätt försäkringslösning för ditt företag och era behov.  

Låt Frans på Olofsdalsvägen 47A forma ett försäkringsskydd som passar just er. Så att du kan trygga din verksamhet och allt ni jobbar för.

Kontakta mig

Om vår försäkringsförmedling

Söderberg & Partners erbjuder olika former av rådgivning, anpassade utifrån ditt företags behov. Våra försäkringsförmedlare arbetar skadeförebyggande, finns där som stöd vid skador och säkerställer att hela riskexponeringen synliggörs på ett tydligt sätt - så att produkten som väljs ut passar just er verksamhet, till en lägre premiekostnad. Vi ser självklart till att specifika lagkrav följs i de länder ni är verksamma i.  

Av oss kan du förvänta dig:

  • En dedikerad rådgivare med expertis inom företagsförsäkringar.

  • Optimalt försäkringsskydd som tryggar hela din verksamhet.

  • En anpassad försäkringslösning som ger finansiella fördelar.

Din lokala rådgivare finns här

Med kontor på 30 orter runt om i Sverige kan vi erbjuda lokala rådgivare på plats, när och där du behöver dem. Att vi lever och verkar där du bor underlättar såklart, men vi är flexibla och går att nå på det sätt som du önskar.
Hitta till oss

Öppenhet

För oss på Söderberg & Partners går öppenhet och förtroende hand i hand. Därför analyserar och utvärderar vi alltid de alternativ som finns innan vi ger rekommendationer eller råd till din verksamhet.

Personlig rådgivning

Hos oss får du och din verksamhet en personlig rådgivare som blir er främsta kontaktperson. Tillsammans tar ni fram en lösning, med utgångspunkt i verksamhetens unika förutsättningar och behov.

Gedigen analys

Våra rådgivare utgår alltid från våra analytikers gedigna granskning av försäkringsmarknaden där vi identifierar för- och nackdelar med olika försäkringar – så att ni kan vara trygga med er lösning.

Kontakta oss!

Vill du ha hjälp att se över företagets försäkringsbehov? Fyll i formuläret så blir du kontaktad.