Söderberg & Partners certifierade enligt ISO 9001:2015

27 mars 2017
- Kvalitetscertifieringen intygar att ledningssystemet för affärsområdet Pension lever upp till internationell standard och främjar ett kontinuerligt förbättringsarbete i organisationen 

Söderberg & Partners affärsområde Pension har blivit certifierade enligt ISO 9001:2015, vilken är en ledningssystemstandard för kvalitetsprocesserna i ett företag. 

Kvalitetscertifieringen innebär att ledningssystemet för affärsområdet Pension lever upp till de krav som ställs i den Internationella standard som ISO 9001:2015 utgör. 

- Målet med vårt interna kvalitetsarbete i Söderberg & Partners är att tillgodose och försöka överträffa våra kunders förväntningar och behov genom att ständigt utveckla och leverera de bästa produkterna och tjänsterna på det mest resurseffektiva sättet. Denna certifiering är ett intyg på att vi har bra processer på plats för att lyckas med det, säger Anders Bäckström, VD för Söderberg & Partners Insurance Consulting AB. 

ISO 9001:2015-certifieringen är utfärdat av Intertek, som genomfört en oberoende, tredjepartsrevision av ledningssystemet inom affärsområdet Pension. Söderberg & Partners är sedan tidigare även miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015. 



För mer information 
Rasmus Löwenmo Buckhöj, Informationschef, Söderberg & Partners
rasmus.lowenmo@soderbergpartners.se 
076-149 50 05 

 

Snabba fakta om Söderberg & Partners 

Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter med en av Nordens största fristående analysavdelningar. Företaget har en mängd olika verksamheter inom fyra affärsområden: Insurance Consulting Securities & Asset Management Financial Technology Payroll & Benefits 

 

Kundlöfte och värderingar 

Söderberg & Partners målsättning är att leverera de bästa lösningarna och de mest kompetenta råden genom att ständigt förnya och utveckla det traditionella arbetssättet i branschen. Vår företagsfilosofi bygger på tre viktiga hörnstenar: Öppenhet, Analys och Personlig rådgivning. Vi hittar det bästa på marknaden, anpassar valen åt varje kund och levererar lösningen till en för kunden minimal arbetsinsats. Vi vet att underbyggda råd gör skillnad. Förutom en tydlig strategi och mål, är det entreprenöriella drivet i bolaget en viktig faktor. Det är vår orädda inställning och ansvaret mot kunden som skapat den kultur vi har idag. På Söderberg & Partners är vi Modiga, Ansvarsfulla, Hjälpsamma och Drivna.