Stureplan 13, Stockholm

Besöksadress
Stureplan 13
11145 STOCKHOLM
Hitta till oss

Kontakta oss

Lediga tjänster

Revenue Accountant 

Vill du arbeta med ekonomi på ett ledande företag inom finansbranschen? Utmanas du av stort eget ansvar och brinner för administration och support?

Stockholm
28 apr. 2023
Risk Manager 

Vill du arbeta brett med riskhantering i ett ledande bolag inom finansbranschen? Är du noggrann och driven och söker en tjänst med stort eget ansvar i ett snabbt växande bolag?

Stockholm
28 apr. 2023
Ekonomiassistent 

Vill du få en möjlighet hos ett av finansbranschens ledande bolag och vara med att forma nya rutiner för ekonomihantering? Vi söker en ekonomiassistent till vår klientmedelshantering inom affärsområde Non-life. Du får möjligheten att arbeta i ett team på sju personer inklusive dig! Teamet präglas av gemenskap, öppenhet och hjälpsamhet.

Sundsvall
30 apr. 2023
Regelefterlevnad - ansvarig för kontroller i första linjen 

Har du ett intresse för försäkring och brinner för regelefterlevnadsfrågor? Är du noggrann, ansvarsfull och vill ta dig an nya utmaningar inom ett av Sveriges mest innovativa företag inom finansbranschen? Då kan du vara den person som vi på Söderberg & Partners Insurance Consulting AB söker.

Stockholm
26 apr. 2023
Företagssäljare 

Är du duktig på sälj och intresserad av finans och försäkring? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i Malmö!

Malmö
26 apr. 2023
Erfaren och serviceinriktad redovisningskonsult 

Har du några års erfarenhet av redovisning? Söker du en varierad tjänst med självständigt ansvar och personlig kontakt med dina kundföretag? Söderberg & Partners söker en serviceinriktad och noggrann redovisningskonsult till Företagstjänster inom Söderberg & Partners Förmögenhetsrådgivning.

Stockholm
16 apr. 2023
Studerande Administratör till Söderberg & Partners Studentpool 

Är du en driven, engagerad och ansvarstagande student som vill utvecklas både professionellt och personligt? Här finns din chans att göra detta hos ett av Sveriges ledande bolag inom förmedling av försäkringar och finansiella produkter – dryga ut studentkassan och samla värdefulla erfarenheter hos Söderberg & Partners Studentpool i Sundsvall!

Sundsvall
30 apr. 2023
Intäktsanalytiker till Wealth Management 

Utmanas du av att lösa olika problemställningar och analysera data? Wealth Management söker dig som vill använda din analytiska kompetens till att lösa en bredd av utredande uppgifter och bygga nya processer i en dynamisk och växande organisation!

Stockholm
31 mars 2023
Sales Manager till Wealth Management 

Brinner du för att göra affärer, knyta kontakter och tycker om att arbeta med ett tydligt resultatfokus? Vi söker nu ytterligare en Sales Manager med fokus på rekrytering av nya kunder till Wealth Management, med placering i Malmö.

Malmö
2 apr. 2023
Financial Administrator till ett premium Family Office 

Är du en noggrann och serviceinriktad person som vill arbeta med ekonomisk administration på ett full-service Family Office? Då kan du vara den vi söker!

Stockholm
2 apr. 2023
Solution Architect 

We are looking for an experienced Solution Architect who wants to make an impact on the European FinTech-arena.

Stockholm
30 apr. 2023
Business Architect 

We are looking for an experienced Business Architect who wants to make an impact on the European FinTech-arena.

Stockholm
30 apr. 2023
Sales Manager till Wealth Management 

Brinner du för att göra affärer, knyta kontakter och tycker om att arbeta med ett tydligt resultatfokus? Vi söker nu ytterligare en Sales Manager med fokus på rekrytering av nya kunder till Wealth Management, med placering i Stockholm.

Stockholm
2 apr. 2023
Managementkonsult - Novare Pay Consulting 

Är du i början av din karriär och är intresserad av att jobba som managementkonsult? Brinner du för strategi, finans och ersättningsfrågor? På Novare Pay Consulting arbetar du som managementkonsult och stödjer ledande befattningshavare i ersättningsrelaterade frågor.

Stockholm
31 mars 2023
Administratör till Pension+ 

Har du en stark administrativ ådra med känsla för struktur? Vill du vara en del av ett team där gruppens gemenskap och din personliga utveckling står i fokus? Här får du chansen att bredda dina kunskaper som Pension+ nya kollega, varmt välkommen in med din ansökan!

Sundsvall
31 mars 2023
Lönecontrollers till Sundsvall 

Är du en engagerad och kunnig lönecontroller som söker en arbetsplats med stor bredd? Vill du arbeta i ett nytänkande och expansivt bolag? Då kan det vara just dig vi väntar på i centrala Sundsvall!

Sundsvall
31 mars 2023
.NET Software Engineer 

We're looking for a .NET Software Engineer who wants to make an imprint on the Nordic FinTech-arena.

Stockholm
31 mars 2023
Spontanansökan 

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Registrera gärna en spontanansökan. Det kan finnas möjligheter inom rådgivning, administration, IT, analys, ekonomi, förvaltning, juridik & compliance, lön & förmåner, affärsutveckling, HR, Marknad, kundbokning med mera.