Ny informationschef till Söderberg & Partners

6 feb. 2017
Söderberg & Partners har rekryterat Rasmus Löwenmo Buckhöj som ny informationschef. Han ska fortsätta utveckla bolagets kommunikationsarbete riktat mot både sparare och beslutsfattare i samhället.

Rasmus Löwenmo Buckhöj är i dag seniorkonsult och chef för Corporate Communications på kommunikationsbyrån Narva. Han har tidigare bland annat arbetat som pressekreterare för Moderaterna i riksdagen.

– Söderberg & Partners tar ett stort ansvar inför sina kunder. Det är den starka känslan av ansvar som driver organisationen till att ständigt vilja förse kunderna med analyser och råd av hög kvalitet, och det är samma starka känsla av ansvar och hjälpsamhet som kommer att prägla kommunikationsarbetet.  Jag är väldigt glad över att få bli en del av Söderberg & Partners, säger Rasmus Löwenmo Buckhöj.

Rasmus tillträder tjänsten den 27 februari 2017 och rapporterar till Louise Hagsten, marknadschef. Han efterträder Gustaf Drougge som i slutet av januari lämnade Söderberg & Partners för att ta över rollen som kanslichef för Moderaterna i Stockholm läns landsting.

 

För mer information

Louise Hagsten, Marknadschef, Söderberg & Partners
Louise.Hagsten@soderbergpartners.se
076-149 50 17

Rasmus Löwenmo Buckhöj
076-032 11 27

Snabba fakta om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter med en av Nordens största fristående analysavdelningar. Företaget har en mängd olika verksamheter inom fyra affärsområden:

  • Insurance Consulting

  • Securities & Asset Management

  • Financial Technology

  • Payroll & Benefits

Kundlöfte och värderingar

Söderberg & Partners målsättning är att leverera de bästa lösningarna och de mest kompetenta råden genom att ständigt förnya och utveckla det traditionella arbetssättet i branschen. Vår företagsfilosofi bygger på tre viktiga hörnstenar: Öppenhet, Analys och Personlig rådgivning. Vi hittar det bästa på marknaden, anpassar valen åt varje kund och levererar lösningen till en för kunden minimal arbetsinsats. Vi vet att underbyggda råd gör skillnad.

Förutom en tydlig strategi och mål, är det entreprenöriella drivet i bolaget en viktig faktor. Det är vår orädda inställning och ansvaret mot kunden som skapat den kultur vi har idag. På Söderberg & Partners är vi Modiga, Ansvarsfulla, Hjälpsamma och Drivna.