Pressinbjudan: Punktering på konjunkturcykeln?

16 jan. 2015

I Söderberg & Partners senaste strategirapport granskas den så välkända konjunkturcykeln och dess faser. Länge har vi lutat oss mot den för att bedöma konjunkturer. Men med det annorlunda makroekonomiska läge vi befinner oss i, är den verkligen fortfarande tillförlitlig? Och om den fortfarande fungerar som vägvisare, vart befinner vi oss nu? Vilka indikatorer har historiskt varit mest intressanta att titta på för att förutspå nästa steg i cykeln och hur bör man vara investerad för att gynnas av den väntade utvecklingen? Historiskt har Europa legat efter USA i cykeln. Finns detta samband kvar eller är det ännu ett förlorat år för den europeiska tillväxten? Det och mycket mer kring makroekonomi presenteras på pressträffen.  

Du som journalist är varmt välkommen på pressträff klockan 08:30 den 20 januari på Regeringsgatan 45, Stockholm. Vi bjuder på frukost.

 

Anmälan sker till Nathalie eller Louise,

Nathalie.hakansson@soderbergpartners.se, 0761-49 50 58

Louise.Hagsten@soderbergpartners.se, 076-149 50 17

 

Om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande fristående förmedlare av liv- och pensionsförsäkringar med Nordens största fristående analysavdelning inom försäkringar. Företaget har en mängd olika verksamheter.

Söderberg & Partners vision är att vara den ledande förmedlaren av försäkringar och finansiella produkter i Sverige, genom att ständigt förnya och utveckla det traditionella arbetssättet i branschen. Målsättningen är att bidra med råd och produkter som hela tiden gör att våra kunder ligger steget före, har kostnadseffektiva lösningar och kontroll på sina risker.

Vår företagsfilosofi bygger på tre viktiga hörnstenar: Öppenhet, Analys och Personlig rådgivning. Vi hittar det bästa på marknaden, anpassar valen åt varje kund och levererar en individanpassad lösning. Vi vet att underbyggda råd gör skillnad.