Pressinbjudan: Vi utser finansbranschens bästa bolag

16 feb. 2015

Torsdagen den 5 mars kl 8 välkomnar vi dig till presentationen av 2015 års Trafikljusrapport. Söderberg & Partners utser varje år finansbranschens bästa aktörer inom fyra kategorier: årets livbolag, årets fondbolag, årets fondförsäkringsbolag och årets arrangör av strukturerade produkter. Rapporten, som även innehåller en analys av årets aktiemarknad, publiceras med ambitionen att årligen sammanställa våra analyser av hela den svenska sparmarknaden och hålla spararna informerade om de bästa leverantörerna av finansiella tjänster och produkter.

Under morgonen presenterar vi vinnarna, sedan följer en presentation av trygghetsfonderna som i år fyller 10 år. Vi avslutar med en paneldebatt på ämnet ”Har aktiv förvaltning något värde?” med bland annat Gustaf Rentzhog, Söderberg & Partners, Ole Settergren, Pensionsmyndigheten och Albin Rännar, Aktiespararna.

Presentationen och prisutdelningen äger rum på Clarion Hotel Sign på Norra Bantorget i Stockholm och vi inleder med att bjuda på en trevlig frukost.

Anmäl dig på länken: 
www.trafikljusrapport.se

Journalister som föranmäler sitt intresse erbjuds även möjlighet att intervjua Söderberg & Partners representanter och de vinnande bolagen efter avslutade föreläsningar.

Kontaktperson: Louise Hagsten, marknadschef Söderberg & Partners, 
tel: 08-451 50 17, mejl: Louise.Hagsten@soderbergpartners.se

Varmt välkommen!

Om Söderberg & Partners
Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande fristående förmedlare av liv- och pensionsförsäkringar med Nordens största fristående analysavdelning inom försäkringar. Företaget har en mängd olika verksamheter.

Söderberg & Partners vision är att vara den ledande förmedlaren av försäkringar och finansiella produkter i Sverige, genom att ständigt förnya och utveckla det traditionella arbetssättet i branschen. Målsättningen är att bidra med råd och produkter som hela tiden gör att våra kunder ligger steget före, har kostnadseffektiva lösningar och kontroll på sina risker. 
Vår företagsfilosofi bygger på tre viktiga hörnstenar: Öppenhet, Analys och Personlig rådgivning. Vi hittar det bästa på marknaden, anpassar valen åt varje kund och levererar en individanpassad lösning. Vi vet att underbyggda råd gör skillnad.