Söderberg & Partners fortsätter satsningen inom Private Banking

30 okt. 2015
Söderberg & Partners är sedan två år den största utmanaren till storbankerna vad gäller tjänster inom Private Banking-segmentet. Nu fortsätter företaget satsningen och rekryterar fyra erfarna rådgivare från bankerna i Umeå och Örnsköldsvik.

Söderberg & Partners startade 2007 satsningen på att erbjuda rådgivning till förmögna privatpersoner och entreprenörer. Företaget har tidigare rekryterat många duktiga medarbetare från flera av storbankerna och specialiserade aktörer, nu fortsätter satsningen.

Ett team bestående av Pär Ludvigsson och Johan Nordström, två seniora Private Banking-rådgivare har rekryterats från SEB. Pär och Johan har gedigen erfarenhet av förmögenhetsförvaltning.

–    Det är väldigt roligt att bankernas ledande rådgivare väljer att komma till Söderberg & partners. Satsningen ligger i linje med den kraftiga expansion vi gör i hela landet, säger Olof Lindqvist ansvarig för Private Clients på Söderberg & Partners.

Nyligen har bolaget även anställt Anna Tjärnberg och Daniel Bengtsson, två investeringsrådgivare som kommer från Länsförsäkringar respektive Nordea stärker upp bolagets satsning i Örnsköldsvik och Umeå.

–    Det finns en stor potential i marknaden längs Norrlandskusten och det är inspirerande att vi lyckats knyta till oss de bästa rådgivarna. Hos oss får de chansen att vara fristående och ha marknadens ledande analys i ryggen säger Anders Jacobsson, ansvarig för Söderberg & Partners kontor i Umeå och Örnsköldsvik.

Söderberg & Partners erbjuder en helhet av tjänster inom kapitalförvaltning. Företaget erbjuder kunderna en helt transparent avgiftsmodell där alla former av provisioner eliminerats för att undvika intressekonflikter.

 

För mer information, kontakta:
Louise Hagsten, marknadschef, Söderberg & Partners
Louise.Hagsten@soderbergpartners.se
Mobil: 076-149 50 17

Olof Lindqvist, ansvarig Private Clients, Söderberg & Partners
Olof.Lindqvist@soderbergpartners.se
Mobil: 070-359 53 00

 

Snabba fakta om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter med Nordens största fristående analysavdelning. Företaget har en mängd olika verksamheter inom fyra affärsområden:

  • Insurance Consulting

  • Securities & Asset Management

  • Financial Technology

  • Payroll & Benefits

Kundlöfte och värderingar

Söderberg & Partners målsättning är att leverera de bästa lösningarna och de mest kompetenta råden genom att ständigt förnya och utveckla det traditionella arbetssättet i branschen. Vår företagsfilosofi bygger på tre viktiga hörnstenar: Öppenhet, Analys och Personlig rådgivning. Vi hittar det bästa på marknaden, anpassar valen åt varje kund och levererar lösningen till en för kunden minimal arbetsinsats. Vi vet att underbyggda råd gör skillnad.

Förutom en tydlig strategi och mål, är det entreprenöriella drivet i bolaget en viktig faktor. Det är vår orädda inställning och ansvaret mot kunden som skapat den kultur vi har idag. På Söderberg & Partners är vi Modiga, Ansvarsfulla, Hjälpsamma och Drivna.