Söderberg & Partners ny delägare i Sensor

16 aug. 2022
Söderberg & Partners fördjupar och breddar sitt erbjudande inom försäkring – blir delägare i Sensor Försäkring. Genom sitt nya förvärv i Sensor försäkring tar Söderberg & Partners ytterligare ett steg i riktningen att bredda och fördjupa sitt strategiska erbjudande inom försäkringar med fokus på privata sakförsäkringar.

- Vi är mycket glada över delägarskapet i Sensor Försäkring. Det ger Söderberg & Partners möjlighet att erbjuda våra kunder bättre försäkringserbjudanden inom främst privata försäkringar. Genom Sensors kunskap och infrastruktur säkerställer vi effektivitet och kvalitet i alla led, vi får dessutom möjligheten att ta ansvar för alla delar i värdekedjan från distribution och kundtjänst till leverans av skadeservice. säger Björn Thorstrand, affärsområdeschef för sakförsäkringar på Söderberg & Partners Insurance Consulting.

Sensor är idag det snabbast växande företaget med inriktning på försäkringsförmedling av privata försäkringar. Företaget har en väl fungerande infrastruktur för att kunna ta hand om både volym av kunder och processflöden ­­– från ax till limpa.

- Genom att Söderberg & Partners går in som delägare får vi nu ett stort förmedlingsbolags tyngd och erfarenhet bakom vår verksamhet. Vi får möjlighet att bredda vårt erbjudande samtidigt som vi gemensamt kan se till att vi når ut med erbjudandena till alla Söderberg & Partner nuvarande och framtida kunder. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla nya produkter och förfina våra processer ytterligare, tillsammans med våra nya ägare, säger Tommy Jellerbo, vd på Sensor.

Snabba fakta om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter och tjänster. Söderberg & Partners bedriver verksamheter inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Söderberg & Partners utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering.

 

Kontaktuppgifter:

Björn Thorstrand, affärsområdeschef SAK, Söderberg & Partners Insurance Consulting

Tel: 076-149 50 81

bjorn.thorstrand@soderbergpartners.se

 

Tommy Jellerbo, vd, Sensor

Tel: 072-545 29 00

tommy.jellerbo@sensorgroup.se

 

Anna Charlotta Johansson, Tf Informationschef Söderberg & Partners

Tel: 070-356 30 32

annacharlotta.johansson@soderbergpartners.se