Söderberg & Partners satsar på digitaliserad rådgivning- iRåd

31 aug. 2015

Söderberg & Partners har höga ambitioner att driva utvecklingen i finansbranschen. Nu rekryterar företaget för vidare satsning på digitaliserad rådgivning och deras plattform iRåd.

Söderberg & Partners har rekryterat Marielle Ramel från Avanza Pension.  Marielle Ramel kommer att ansvara för den fortsatta satsningen på försäljningen av iRåd. iRåd är nästa generations rådgivningsplattform där Söderberg & Partners kombinerar sin rådgivnings- och analysexpertis med den senaste tekniken.

– Det känns spännande att vara med på resan där vi ska erbjuda framtidens tjänster till kunderna, säger Marielle Ramel som påbörjade sin anställning hos Söderberg & Partners den 25 augusti 2015.

Söderberg & Partners satsade stort på iRåd i Almedalen. Företaget hade ett hus nere vid strandpromenaden där de bjöd in till grupprådgivningar. På fyra dagar fick ca 150 personer prova på rådgivning i iRåd.

– Vi ville visa näringslivet, politiker och potentiella kunder hur en rådgivning i iRåd ser ut. Debatten kring rådgivning och regleringar har hittills varit ensidig med ett stort fokus på enbart avgifter. Det finns fler viktiga dimensioner att ta hänsyn till, framförallt rätten till rådgivning och ett individanpassat försäkringsskydd. Vi är mycket nöjda med satsningen i Almedalen, säger Louise Hagsten, marknadschef på Söderberg & Partners.

 

För mer information, kontakta:
Louise Hagsten, marknadschef, Söderberg & Partners
Louise.Hagsten@soderbergpartners.se
Mobil: 076-149 50 17