Söderberg & Partners Wealth Management rankat som Sveriges främsta private banking-aktör

19 okt. 2022
Toppar Kantar Sifo Prosperas årliga undersökning om kundnöjdhet bland de svenska private banking-aktörerna

Söderberg & Partners Wealth Management har utsetts till Sveriges främsta private banking-aktör i Kantar Sifo Prosperas årliga undersökning. Resultatet bygger på intervjuer med över 600 kunder hos de svenska private banking-aktörerna som alla fått betygsätta hur bra de upplever att deras leverantörer presterar inom en rad olika områden.

Av de totalt 13 områden som betygsätts får Söderberg & Partners Wealth Management högsta betyg i 8 av dem, däribland ”personliga relationer”, ”servicenivå”, ”private banking-lösningar”, och ”löpande rådgivning”. 

- Det är i oroliga tider som dessa som behovet av råd och stöd är som störst. Vi har alltid strävat efter att ge våra kunder bästa möjliga hjälp utifrån deras individuella behov och mål och att vara tillgängliga och transparenta för dem. Att våra kunder är nöjdast i hela Sverige idag stärker ytterligare vår övertygelse om att detta är rätt väg att gå för att skapa långsiktiga och goda kundrelationer som möjliggör goda resultat, säger Joel Grönberg, vd för Söderberg & Partners Wealth Management.

För mer information, kontakta:

Rasmus Löwenmo Buckhöj, Informationschef, Söderberg & Partners
Maila Rasmus
Tel: 076-149 50 05