Skip to main content Skip to main navigation

Wealth Management

Företagstjänster

Som entreprenör kan det vara svårt att hinna med och ha tillräcklig kunskap om allt som krävs för att få lönsamhet i bolaget. Vill du fokusera på din verksamhet samtidigt som du får hjälp med den ekonomiska administrationen och planeringen som krävs? Lugn – hos oss kan du outsourca hela eller delar av ekonomiavdelningen!

Vårt erbjudande

Inom Företagstjänster är vår drivkraft att, genom samarbete, möjliggöra för dig att bygga och driva starka företag. Våra experter gör vardagen enklare för dig och ser till att din privata ekonomi såväl som företagets hanteras på ett optimalt sätt. Vi hjälper dig att skräddarsy lösningar för dig, ditt företag och din situation. Inom Företagstjänster är vi auktoriserade redovisningskonsulter med bred erfarenhet från många olika branscher. Vi innehar även specialkompetens för bolag med depåer, värdepapper och andra innehav. Våra kunder är allt från privatpersoner till börsnoterade bolag.

 

Stiftelsetjänst

Våra medarbetare på stiftelsetjänst har arbetat med stiftelser under många år och har en lång erfarenhet av att ta hand om stiftelsers bokföring och administration. Här kan vi även hjälpa dig med utbetalning av stipendier och beviljade medel, inskickning av kontrolluppgifter, anslagshantering, arkivering och myndighetskontakter.

 

Våra tjänster

  • Löpande bokföring och redovisning
  • Fakturering och betalningar
  • Bokslut och årsredovisningar
  • Bolagsdeklarationer
  • Rapporter och analyser
  • Koncernredovisning
  • Stiftelsetjänster

 

Företagstjänster är ett helhetskoncept där du kan outsourca hela eller delar av ekonomiavdelningen till oss.

Behöver du hjälp med något av ovan? Vi skräddarsyr lösningar för dig och ditt företag. Kontakta oss via formuläret nedan för att få veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa just dig!

 

Kontakta oss

 

Kontakta oss