Fund Finder förenklar för kunderna

18 maj 2016
Söderberg & Partners nya digitala analysgränssnitt för fondanalys – Fund Finder – har lanserats. Fund Finder är anpassat för mobil, iPad och dator. Därmed har fondanalysen blivit helt digitaliserad och lättillgänglig för såväl kunder som rådgivare.

Söderberg & Partners har arbetat intensivt med att ta fram Fund Finder som lanserades vid bolagets kick off i början av september 2015.

– Många kunder och rådgivare har efterfrågat en bättre lösning som är enklare att hitta i och som alltid innehåller uppdaterad information. I och med introduktionen av Fund Finder har vi kunnat avveckla alla gamla pdf-rapporter, berättar Walter Nuñez på Söderberg & Partners.

Fund Finder är ett analysgränssnitt för fondanalysen. Att analysen numera presenteras digitalt innebär en rad fördelar för såväl kunder som rådgivare, enligt Walter Nuñez.

– Rådgivarna slipper att printa ut pdf:er och skicka till kunderna. Istället räcker det att skicka kunderna en länk, berättar Walter Nuñez och fortsätter:
– Om vi ändrar en rekommendation på grund av till exempel förvaltarbyte så syns det direkt i Fund Finder. Det kommer att leda till ännu bättre placeringsrådgivning, berättar han.

Dessutom är Fund Finder anpassad för att fungera på mobil, dator och iPad. Eftersom tjänsten är webbaserad är den enkelt tillgänglig på fundfinder.soderbergpartners.se och både kunder och rådgivare loggar in med sina befintliga inloggningsuppgifter. Fund Finder bygger på den senaste tekniken och kan enkelt utvecklas. Walter Nuñez ser gärna att rådgivare och kunder för fram förslag på förbättringar.

– Allt kan bli bättre och det gäller självfallet även Fund Finder. Vi kommer löpande att utveckla tjänsten och vi vill gärna ha förslag från våra rådgivare och alla andra som använder tjänsten om hur vi kan bli ännu vassare, berättar Walter Nuñez.