Smart och effektiv lönehantering

22 okt. 2019
Är din verksamhet i behov av en smart och effektiv lönehantering? Payroll växer snabbast i branschen – vilket beror på att tjänsten är användarvänlig, heltäckande och har ett fast pris.

Användarvänligt för alla

Payroll är en modern molnbaserad tjänst. Tjänsten skapades så att dagens slutanvändare enkelt kan tidrapportera och registrera utläggsräkningar direkt i mobilen eller datorn. Beroende på roll och befogenheter så anpassar vi dessutom tillgänglig information som syns i inloggat läge.

Själva servicen är också användarvänlig. Ett helt support-team tar hand om dina medarbetares frågor. När du som HR-ansvarig har lönerelaterade frågor får du hjälp av en av våra specialister som kommer tillhöra ert dedikerade kundteam.

En heltäckande lösning

Payroll utvecklas ständigt för att du som kund hela tiden ska få ut mer av ditt partnerskap med oss. Vår HR-modul ’Personalregistret’ utvecklas kontinuerligt med nya smarta funktioner. Du får även tillgång till flera andra moduler som exempelvis lönerevision och utläggshantering genom att fota kvittot med mobilen. Vi samarbetar dessutom med flera kreditkortsföretag och ett antal andra externa systemleverantörer. Vår lönehantering är självklart också GDPR-anpassad.

Fast pris – på riktigt

Vi tycker att det är fel att ta extra betalt för myndighetsstatistik, semesterårsskifte, arbetsgivarintyg samt nyanställningar och avslut eftersom alla dessa delar är en naturlig del av löneprocessen. Just därför har vi, till skillnad mot de stora bjässarna i branschen, ett fast pris per lönespecifikation. Med oss som er lönepartner så undviker du överraskningar på fakturorna.

Låter detta intressant? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Payroll och hur vi kan hjälpa dig? Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss genom att ringa 0770-11 00 55 alternativt maila payroll@soderbergpartners.se