Sök till Summer Camp innan sista mars!

11 mars 2015
Louise Hagsten
Louise Hagsten 
Varumärkeschef

Är du studiemotiverad, 14-16 år och vill uppleva en riktigt rolig lägervecka med massor av aktiviteter och nya vänner, skynda dig att skicka in ansökan till Söderberg & Partners  Summer Camp! Sista mars behöver vi senast din ansökan.

Likt förra året delar vi ut stipendium på 10 000 kr till 100 ungdomar, stipendiet är öronmärkt för lägret så resa, boende, mat och aktiviteter för en vecka står vi på Söderberg & Partners för.

Det är andra året vi arrangerar Summer Camp tillsammans med Lanterna Education. Lägerveckan förra året slog alla förväntningar. Ungdomarna som var med på Summer Camp var det modigaste, klokaste och roligaste gäng man kan tänka sig. Alla aktiviteter gjordes med brinnande energi, oavsett om det gällde själva lektionerna, bad, fotboll, bakning, tävlingar. Det var otroligt roligt att se att alla som ansökt och blivit antagna också verkligen gjorde det bästa av veckan. Vi som var med från Söderberg & Partners fick uppleva en härlig vecka med mycket skratt men även intressanta och insiktsfulla diskussioner. Många härliga sommarminnen skapades under Summer Camp och jag tror att många drömmar fick vingar och målsättningar började ta form. Det är hela poängen med Summer Camp- att ge kraft till studiemotiverade ungdomars drömmar och idéer. Så sök nu- du kommer inte ångra det!

Hoppas vi ses!

 

Hälsningar,
Louise

Ps. Summer Camp finns förstås även på facebook!