Trädgårdsgatan 15B, Skövde

Besöksadress
Trädgårdsgatan 15B, 4tr
541 30 SKÖVDE
Hitta till oss

Kontakta oss

Emil Wictorin
Emil Wictorin
Rådgivare Kapitalrådgivning & Försäkring
Erik Carlsson
Erik Carlsson
Rådgivare Företagsförsäkring
Jan Wennerdahl
Jan Wennerdahl
Rådgivare Företagsförsäkring
Johan Ronnby
Johan Ronnby
Rådgivare Förmögenhetsrådgivning
Linus Lake
Linus Lake
Rådgivare Förmögenhetsrådgivning
Martin Söderström
Martin Söderström
Rådgivare Företagsförsäkring
Niclas Larsson
Niclas Larsson
Rådgivare Pensionsrådgivning
Ola Larsson
Ola Larsson
Rådgivare Förmögenhetsrådgivning
Simon Vattulainen
Simon Vattulainen
Rådgivare Kapitalrådgivning & Försäkring
Trond Andersen
Trond Andersen
Rådgivare Företagsförsäkring

Lediga tjänster

Teamledare / administratör till Central administration inom Pension 

Är du redo för en ny utmaning? Är du en duktig administratör och söker en teamledande roll? Då kanske vår tjänst som teamledare på Söderberg & Partners Central administration Pension i Sundsvall är något för dig?

Sundsvall
10 dec. 2023
Affärsutvecklare inom Wealth Management 

Har du ett intresse för finans och vill utvecklas i en analytisk roll nära den tekniska utvecklingen? Söderberg & Partners Wealth Management söker nu en ny stjärna till teamet Affärsstöd för en bred och verksamhetsnära tjänst mellan IT och affären.

Stockholm
15 dec. 2023
Försäkringsrådgivare Non-Life 

Vill du utvecklas som rådgivare inom Sak- och företagsförsäkringar? Söderberg & Partners expanderar och söker en ambitiös och driven medarbetare.

Stockholm
15 dec. 2023
Intäktsanalytiker till Wealth Management 

Utmanas du av att lösa olika problemställningar och analysera data? Söderberg & Partners Wealth Management AB söker dig som vill använda din analytiska kompetens till att lösa en bredd av utredande uppgifter, kravställa mot IT och bygga nya processer i en dynamisk och växande organisation!

Stockholm
13 dec. 2023
Skadereglerare motorskador 

Söderberg & Partners Claims Link växer och söker en senior skadereglerare med några års erfarenhet inom hantering av motorskador som vill ha en ledande roll i vår tillväxtsresa.

12 dec. 2023
ESG Specialist - Portfolio Management 

This is a unique opportunity to make a real impact in the field of sustainable investing. As part of our portfolio management team, you will be at the forefront of investment decision-making, shaping the future of our funds and driving positive change through ESG-focused strategies.

Luxembourg
6 dec. 2023
Administratör inom Wealth Administration 

Vill du arbeta tätt tillsammans med andra i ett team som ständigt utvecklas? Förstår du vikten av noggrannhet i administrativa arbetsuppgifter och har vana att arbeta med dator i olika system? Då kan du vara vår nästa medarbetare inom Documentation Control. Ta chansen och sök nu!

Stockholm
30 nov. 2023
Investeringsrådgivare 

Vill du utvecklas i din roll som rådgivare? Söderberg & Partners Wealth Management söker dig som vill växa i din roll som investeringsrådgivare i ett framgångsrikt team i Helsingborg.

Helsingborg
6 dec. 2023
Juriststudent med inriktning avtalsjuridik för finans och försäkring 

Studerar du juridik och letar efter en chans att testa dina teoretiska kunskaper i praktiken? Vi har den perfekta deltidstjänsten för dig! Du har möjlighet att utvecklas och öka din självständighet i ditt arbete över tiden. Om du vill lära dig - finns möjligheterna för dig med intresse för finans- och försäkringsmarknaden här!

Stockholm
30 nov. 2023
Läser du på FEI och vill göra din praktik hos Söderberg & Partners? 

Har du en stark vilja att lära dig mer i ett lösningsfokuserat och expanderande bolag? Läser du första året på utbildningen Försäkringsrådgivare/Skadereglerare/Riskbedömare på Företagsekonomiska institutet och vill göra din praktik hos oss på Söderberg & Partners? Nu tar vi emot ansökningar för praktikplatser 2024.

Göteborg, Malmö, Sundsvall
Nyexaminerad? Dags för ett karriärsbyte? Bli finansiell rådgivare! 

Kan jag lära mig yrket och fortsätta utbildas? Kan jag byta karriär mitt i arbetslivet? Kan jag bli finansiell rådgivare utan tidigare arbetslivserfarenhet ifrån branschen? Kan jag som har tidigare erfarenhet av branschen utmanas och spetsa mina kunskaper inför nya roller hos ett av Sveriges ledande bolag inom finans och försäkring? Svaret är JA, det kan du!

Stockholm
30 nov. 2023
Spontanansökan 

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Registrera gärna en spontanansökan. Det kan finnas möjligheter inom rådgivning, administration, IT, analys, ekonomi, förvaltning, juridik & compliance, lön & förmåner, affärsutveckling, HR, Marknad, kundbokning med mera.