Nygatan 21, Umeå

Besöksadress
Nygatan 21
903 29 UMEÅ
Hitta till oss

Kontakta oss

Jan Axelsson
Jan Axelsson
Rådgivare Företagsförsäkring
Joakim Hansson
Joakim Hansson
Rådgivare Pensionsrådgivning
Maja Nilsson
Maja Nilsson
Rådgivare Kapitalrådgivning
Per Åström
Per Åström
Rådgivare Kapitalrådgivning & Försäkring

Lediga tjänster

Studerande Administratör till Söderberg & Partners 

Är du en driven, engagerad och ansvarstagande student som vill utvecklas både professionellt och personligt? Här finns din chans att göra detta hos ett av Sveriges ledande bolag inom förmedling av försäkringar och finansiella produkter – dryga ut studentkassan och samla värdefulla erfarenheter hos Söderberg & Partners i Sundsvall!

Sundsvall
22 okt. 2023
Kundkoordinator 

Söker du en administrativ tjänst med mycket kundkontakt? Är du strukturerad, serviceinriktad och vill utvecklas inom försäkringsbranschen? Söderberg & Partners i Sundsvall söker nu en kundkoordinator.

Sundsvall
6 okt. 2023
Suppliers Manager 

Söderberg & Partners Benefits AB söker en engagerad Suppliers Manager som brinner för att utveckla våra leverantörsrelationer. Som Suppliers Manager kommer du ha en viktig position i vår tillväxtresa och vara en del av ett roligt och dynamiskt team.

Stockholm
12 okt. 2023
Jurist med inriktning inom skadeståndsrätt och försäkring 

Är du jurist med intresse för skadestånds- och försäkringsfrågor och vill utvecklas inom området och samtidigt lära dig mer om försäkring och offentlig verksamhet? Vi söker just nu en driven och engagerad jurist med stort kundfokus till vårt kontor i Solna.

Solna
8 okt. 2023
Företagssäljare/trainee med ambitioner inom rådgivning 

Är du duktig på sälj och intresserad av finans och försäkring? Är du intresserad av att utvecklas till rådgivare inom sak-och företagsförsäkring?

Göteborg
7 okt. 2023
Sälj Controller inom Söderberg & Partners Trainee Academy! 

Vill du arbeta brett med analys och bearbetning av försäljningsdata? Hos oss får du både en varierad roll och arbetsvardag, samtidigt som du får djupdyka i våra analysverktyg. Vi söker nu en Sälj Controller med ansvar för säljrelaterad uppföljning och rapportering inom Söderberg & Partners Trainee Academy.

Stockholm
15 okt. 2023
Administratör inom pension och försäkring 

Vill du utvecklas i en bred administrativ roll i ett ledande bolag i finans- och försäkringsbranschen? Har du intresse och erfarenhet av pension och försäkring? Då har vi rollen för dig!

Sundsvall
2 okt. 2023
Sales Manager till Wealth Management 

Brinner du för att göra affärer, knyta kontakter och tycker om att arbeta med ett tydligt resultatfokus? Vi söker nu ytterligare en Sales Manager med fokus på rekrytering av nya kunder till Wealth Management, med placering i Stockholm.

Stockholm
24 sep. 2023
Sales Assistant på deltid 

Vill du vara en del av Söderberg & Partners fortsatta framgång? Är du studerande vid universitet eller högskola och som är ivrig att påbörja din karriär inom finansvärlden?

Stockholm
30 sep. 2023
Spontanansökan 

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Registrera gärna en spontanansökan. Det kan finnas möjligheter inom rådgivning, administration, IT, analys, ekonomi, förvaltning, juridik & compliance, lön & förmåner, affärsutveckling, HR, Marknad, kundbokning med mera.