Skip to main content Skip to main navigation
Skatt & Juridik

Familjerätt

På Söderberg & Partners har vi erfarna jurister som är specialiserade inom ekonomisk familjerätt, arvsrätt och förmögenhetsrätt. Tillsammans med dig går vi igenom din familjesituation och eventuella behov av juridiska dokument i syfte att ge dig ett långsiktigt skydd och därmed ett tryggare liv.

Juridisk rådgivning för livets alla händelser

Under livets gång kommer det hända många spännande saker, till exempel att du flyttar hemifrån, köper din första lägenhet, flyttar ihop med din partner och blir sambos. Ni gifter er eventuellt och skaffar kanske barn eller ett företag ihop. Livet kan också innebära att oförutsedda händelser inträffar såsom en skilsmässa, sjukdom eller dödsfall.

Alla dessa olika händelser får juridiska konsekvenser som du bör vara medveten om. Visste du till exempel att du och din partner inte alltid ärver varandra, trots att ni är gifta? Eller att ditt företag eller ärvda sommarhus kan ingå i en bodelning om det inte har reglerats juridiskt?

Oavsett var i livet du befinner dig i är det viktigt att känna till vad konsekvenserna blir vid till exempel en separation eller dödsfall. Vi på Söderberg & Partners erbjuder dig personlig juridisk rådgivning där vi även upprättar de juridiska dokument som du har behov av.

Kontakta oss

Kontakta oss