Vi har utsetts till Sveriges bästa Private Banking-aktör

25 okt. 2023
Söderberg & Partners Wealth Management toppar, för andra året, i rad Kantar Sifo Prosperas årliga undersökning om kundnöjdhet bland de svenska Private Banking-aktörerna.

Söderberg & Partners Wealth Management har återigen utsetts till Sveriges bästa Private Banking-aktör 2023 i Kantar Sifo Prosperas årliga rapport! En utmärkelse som bygger på intervjuer från de svenska Private Banking-aktörernas egna kunder, som har fått betygsätta hur bra de upplever att deras leverantörer presterar inom en rad olika områden.

Att vi för andra året i rad vinner undersökningen visar att vi gör många saker rätt och vi vill självklart fortsätta den positiva utvecklingen och fortsatt skapa mervärde för våra kunder, säger Louise Beigler, vice vd för Söderberg & Partners Wealth Management.

Av de 13 områden som betygsätts, toppar Söderberg & Partners Wealth Management 10 av dem. Det är bland annat är vårt personliga engagemang, vår höga servicenivå, Private Banking-lösningar och förvaltning som våra kunder uppskattar mest.

Vi sätter alltid kunden först och är stolta att vi kan ge våra kunder individuella råd genom våra personliga rådgivare. Vi upplever att det personliga engagemanget och tillgängligheten vi erbjuder är sådant våra kunder värdesätter högt med oss, och det visar sig även i denna undersökning. Vi grundar vår rådgivning på en omfattande analys och det är glädjande att just analysen är något kunderna värderar högt och att vår kompetens uppskattas, säger Louise Beigler.

Är du inte kund hos oss och vill veta vad vi kan erbjuda dig? Kontakta oss så berättar mer.

Läs mer om Söderberg & Partners erbjudande.

Låt oss hjälpa dig vidare

Vi erbjuder personlig rådgivning och kapitalförvaltning för dig med minst 500 000 kr i placerbart kapital. Fyll i formuläret, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!