Söderberg & Partners utnämnt till bästa Private Banking-aktör i Sverige

1 nov. 2022
Söderberg & Partners Wealth Management utsågs nyligen till Sveriges främsta private banking-aktör.

Söderberg & Partners Wealth Management har utsetts till Sveriges främsta private banking-aktör i Kantar Sifo Prosperas årliga undersökning. Resultatet bygger på intervjuer med över 600 kunder hos de svenska private banking-aktörerna som alla fått betygsätta hur bra de upplever att deras leverantörer presterar inom en rad olika områden.

I ett turbulent börsklimat är rådgivning ett område som kunderna premierar högt.

- Det är i oroliga tider som dessa som behovet av råd och stöd är som störst. Vi har alltid strävat efter att ge våra kunder bästa möjliga hjälp utifrån deras individuella behov och mål och att vara tillgängliga och transparenta för dem, säger Joel Grönberg, vd för Söderberg & Partners Wealth Management.

Av de totalt 13 områden som betygsätts får Söderberg & Partners Wealth Management högsta betyg i 8 av dem, däribland ”personliga relationer”, ”servicenivå”, ”private banking-lösningar”, och ”löpande rådgivning”. 

- Att våra kunder är nöjdast i hela Sverige stärker ytterligare vår övertygelse om att detta är rätt väg att gå för att skapa långsiktiga och goda kundrelationer som möjliggör goda resultat, avslutar Joel Grönberg.

Läs mer om Söderberg & Partners erbjudande.