Vi revolutionerar branschen med iRåd!

9 juni 2015
Söderberg & Partners har tagit fram ett nytt och revolutionerande rådgivningsverktyg. Nu kan alla anställda på ett bolag på ett kostnadseffektivt sätt få rådgivning med hjälp av en unik webbaserad rådgivningstjänst, som tillsammans med en rådgivningsmodell skapar marknadens högsta verkningsgrad.

Alla Söderberg & Partners råd baseras på grundlig och gedigen analys som har utvecklats under många år. I fondanalysen analysen väger Söderberg & Partners in en lång rad faktorer, till exempel: avgift, historisk prestation, förvaltare, riskprofil, försäkringsbolag och förvaltningsform.

Denna analys kombineras med en egenutvecklad metod baserad på den senaste forskningen, allt för att skapa en bra matchning mot varje individs preferenser. Hit räknas bland annat hållbarhet, syn på avgifter, aktiv förvaltning och annat som är viktigt i valet av placeringsprodukter. När man väljer placering är det viktigt att välja rätt produkter, men än viktigare är att välja rätt risknivå.

Söderberg & Partners har under lång tid utvecklat en av marknadens bästa modeller för riskmätning som bygger på många år av forskning och utveckling. Denna modell kombinerar vi med det senaste inom individuell riskmatchning för att säkerställa att varje person får precis rätt risk.

Marknadens mest avancerade försäkringsrådgivning

iRåd innehåller avancerad rådgivning om efterlevandeskydd. Söderberg & Partners är specialister inom försäkringsrådgivning och har samlat på sig expertis inom området under många år. All denna kunskap och expertis om hur man bör sätta upp sitt försäkringsskydd får kunden tillgång till via Söderberg & Partners webbportal. Att vara underförsäkrad kan orsaka stor skada för den enskilde och dennes familj. Just därför är bra försäkringsrådgivning av högsta vikt.

Ny standard inom dokumentation och säkerhet

iRåd är baserad på den senaste tekniken vad gäller säkerhet och spårbarhet. Att genomföra rådgivning kräver mycket ansvar och systemen är byggda från grunden för att kunna uppfylla alla de krav som Söderberg & Partners ställer. Allt som kunden gör i systemet registreras och kan följas upp, vilket innebär att risken för att något ”faller mellan stolarna” är minimal. Kunden får en gedigen och pedagogisk sammanfattning av rådgivningen och får skräddarsydda motiveringar för var och en av våra rekommendationer. Med iRåd har Söderberg & Partners satt en ny standard i branschen.

iRåd ger dig svar på: 

  • Vilket försäkringsskydd passar mig och min familj? 

  • Vilken risk borde jag ta i mitt sparande?

  • Ska jag satsa på traditionell- eller fondförsäkring? 

  • Vilket fondförsäkringsbolag passar mig och mina preferenser bäst? 

  • Hur kan jag hitta de bästa fonderna för mig?