Euro Accident tar plats i nya Plusplan

Med Euro Accident som ett nytt alternativ i nya PlusPlan får Söderberg & Partners kunder bland annat tillgång till PlanSjuk, en hälsoförsäkring som innehåller samtalsstöd, rehabiliteringsförsäkring och sjukförsäkring. Fler tjänster och försäkringar kan dessutom komplettera för att få ett effektivare hälso- och arbetsmiljöarbete på företaget.

– Vi har laddat vårt erbjudande i nya PlusPlan med extra förmånliga villkor till en konkurrenskraftig premie. PlanSjuk kan till exempel tecknas mot full arbetsförhet, alltså utan hälsodeklaration, upp till en månadslön på drygt 240 000 kronor. Dessutom finns rätt att höja försäkringsbeloppet utan hälsodeklaration upp till taket, säger Leif Johansson, som är försäljningschef på Euro Accident.

Viktigt samspel

Med Euro Accidents PlanSjuk ser företaget inte bara till att medarbetarna kan känna sig trygga om de blir sjuka. I PlanSjuk ingår även rehabiliteringsförsäkringen ComeBack och tjänsten Samtalsstöd för såväl chefer som medarbetare. Företag som vill har också möjlighet koppla på tjänsterna Sjuk- & Frisk och Hälso- och Arbetsmiljöscreening. Allt utan extra kostnad.

– Vi vill skapa möjlighet för våra kunder att få ett tryggt och frisk liv. En expertgrupp vid Karolinska Institutet visade nyligen att insatser för att underlätta för en medarbetare att kunna komma tillbaka till arbetet igen behöver vara nära kopplade till arbetsplatsen och ta hänsyn till hindrande eller främjande faktorer i arbetsmiljön. Det är just det här viktiga samspelet mellan arbetsplatsen och medarbetaren som vårt erbjudande i PlusPlan tar sikte på för att ge positiva resultat, säger Leif Johansson.

Topprankad privatvård

I PlusPlan finns också Euro Accidents sjukvårdsförsäkring PrivatAccess för företag som vill ge sina medarbetare snabb tillgång till privat sjukvård och operation. Den rankas som den mest attraktiva av landets försäkringsförmedlare och har drygt 98 procent nöjda kunder.

Sparandet i fokus

Det finns även möjlighet att teckna premiebefrielseförsäkring som betalar medarbetarnas tjänstepensionspremie om de blir sjuka. Med både sjuk- och premiebefrielseförsäkringen i Euro Accident skapas möjligheter att göra bättre pensionsval.

– Om risk- och sparförsäkringarna hålls separerade, blir det till exempel enklare att flytta eller dela upp sparandet mellan olika försäkringsbolag, utan att behöva ta hänsyn till hälsan. Istället kan allt fokus läggas på att få det sparande som passar bäst vid varje tillfälle, säger Leif Johansson.

Fakta: Det här erbjuder Euro Accident i nya Plusplan

 • PlanSjuk med:

  • Sjukförsäkring

  • Samtalsstöd med särskilt chefsstöd

  • Rehabiliteringsförsäkring ComeBack

  • Sjuk & Frisk (måste aktiveras)

  • Hälso- och Arbetsmiljöscreening (måste aktiveras)

 • Premiebefrielseförsäkring

 • Efterlevandepension

 • Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess

Läs mer på euroaccident.se, eller kontakta din rådgivare på Söderberg & Partners, om du vill veta mer om Euro Accident i PlusPlan.