Lön som strategiskt verktyg - har du koll?

22 okt. 2019
I en tid präglad av snabb förändring är det allt viktigare att också använda lön som strategiskt verktyg. Missa inte Heartpace webinar på ämnet!

Jämställdhet gör dig till vinnare

Om du som företag eller organisation vill nå framgång är det viktigt att ha lön, lönerevision och lönekartläggning högt på den strategiska agendan. Frågor om jämställdhet och löneskillnader på arbetsplatsen är inget nytt men har av flera skäl blivit viktigare än någonsin. Det handlar inte bara om att du enligt lag måste arbeta för jämställdhet utan även om hur du kan använda det som ett av dina strategiska verktyg. Företag som har kontroll och koll på dessa frågor levererar bättre resultat än sina konkurrenter.

Skaffa en transparent och digital process

Heartpace, ett Söderberg & Partners företag, som arbetar med att digitalisera performance management har utvecklat en modul för lönekartläggning och analys som digitaliserar din process för lönekartläggning och lönerevision. Det handlar om att ge bra underlag för vidare beslut som du sedan använder i din lönerevision för att premiera bra prestation och också jämställdhet. Det blir enkelt, tydligt och framåtriktat samtidigt som du genom transparens sparar pengar.

Har du  frågor om lönekartläggning eller vill komma i kontakt med Heartpace? Fyll i formuläret nedan.

Kontakta oss