Lön som strategiskt verktyg - har du koll?

22 okt. 2019
I en tid präglad av snabb förändring är det allt viktigare att också använda lön som strategiskt verktyg. Missa inte Heartpace webinar på ämnet!

Jämställdhet gör dig till vinnare

Om du som företag eller organisation vill nå framgång är det viktigt att ha lön, lönerevision och lönekartläggning högt på den strategiska agendan. Frågor om jämställdhet och löneskillnader på arbetsplatsen är inget nytt men har av flera skäl blivit viktigare än någonsin. Det handlar inte bara om att du enligt lag måste arbeta för jämställdhet utan även om hur du kan använda det som ett av dina strategiska verktyg. Företag som har kontroll och koll på dessa frågor levererar bättre resultat än sina konkurrenter.

Skaffa en transparent och digital process

Heartpace, ett Söderberg & Partners företag, som arbetar med att digitalisera performance management har utvecklat en modul för lönekartläggning och analys som digitaliserar din process för lönekartläggning och lönerevision. Det handlar om att ge bra underlag för vidare beslut som du sedan använder i din lönerevision för att premiera bra prestation och också jämställdhet. Det blir enkelt, tydligt och framåtriktat samtidigt som du genom transparens sparar pengar.

Delta i kostnadsfritt webinar

I ett kostnadsfritt webinar den 5 november kan du ta del av mer djupgående information om lönekartläggning och varför det är en bra idé att genomföra den. Du kommer att höra om tekniken och vilka hinder du kan stöta på samt konkreta tips om hur du kan övervinna dem. Du får också insiktsfulla råd om hur man arbetar med lön och ersättning som ett strategiskt verktyg. Utöver det har du möjlighet att inför årets kartläggning få riktigt bra erbjudanden som hjälper dig att få allt på plats.

Webinariet riktar sig till dig som vill veta mer om grunderna i lönekartläggning, söka råd och tips och också om hur man tänker strategiskt. Det körs vid tre tillfällen den 5 november och är 30 minuter långt. Välj den tid som passar dig bäst!

Anmäl dig till webinariet den 5 november 2019 följande tider:


Har du andra frågor om lönekartläggning eller vill komma i kontakt med Heartpace? Fyll i formuläret nedan.

 

Kontakt