Personlig rådgivning med dig i fokus

Träffa Peter, din lokala rådgivare på Storgatan 26

”Dina mål är mina mål. Tillsammans når vi dit!”

Personlig rådgivning som är anpassad efter dig och dina behov är grunden i allt vi gör. Det är så vi hjälper dig att nå dina mål. Hos oss får du en lokal rådgivare som lär känna dig, lyssnar till dina önskemål, förstår dina behov – och alltid finns nära till hands. 
 
Låt Peter hjälpa dig att utveckla din förmögenhet. Så att du kan leva ett tryggare och rikare liv.

Kontakta mig

Om vår förmögenhets­rådgivning

Idag är vi en av landets största kapitalförvaltare, med kontor på 30 orter runt om i Sverige. Ett bevis på Peters och våra andra rådgivares skicklighet är att Söderberg & Partners Wealth Management har utsetts till en av Sveriges främsta Private Banking-aktörer tre år i rad enligt Kantar Sifo Prospera. Vår rådgivning utgår alltid från vår analysavdelnings gedigna granskning av alla aktörer på den nordiska marknaden. De analyserar och betygsätter varje lösning. På så sätt kan vi välja ut de investeringsalternativ som är bäst lämpade för dig, dina förutsättningar och önskemål.

Din lokala rådgivare finns här

Att din rådgivare lever och verkar där du bor underlättar och möjliggör den personliga relationen. Men skulle du hellre vilja sköta kontakten via telefon går det också bra. Vi finns här för dig, med den hjälp du behöver, när du behöver den.
Hitta till oss

Öppenhet och transparens

För oss är det viktigt att du förstår råden vi ger dig, varför vi ger dem, och hur vi tar betalt för dem. Därför har vi en enkel och transparent prismodell som innebär att du betalar ett arvode för våra tjänster. Alla eventuella provisioner och rabatter som kommer av dina transaktioner tillfaller dig som en rabatt på vårt arvode. Enkelt och tydligt.

Personlig rådgivning

Som kund hos oss får du en personlig rådgivare som blir din främsta kontaktperson. Dina unika behov, förutsättningar och mål är utgångspunkten i vårt samarbete och nyckeln för att utveckla den fulla potentialen av ditt kapital.

Gedigen analys

Vårt viktigaste uppdrag är att du ska känna dig trygg med de råd vi ger och hur ditt kapital investeras. Därför har du som kund tillgång till samma analysunderlag som alla våra råd och rekommendationer bygger på.

Låt oss hjälpa dig vidare

Vi erbjuder personlig rådgivning och kapitalförvaltning för dig med minst 500 000 kr i placerbart kapital. Fyll i formuläret, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!