Skip to main content Skip to main navigation

Söderberg & Partners i media - Se vad andra säger om oss

Söderberg & Partners i media - Se vad andra säger om oss

3 oktober · 2018

Här hittar du artiklar, webbplatser och kommentarer om Söderberg och Partners och vår aktivitet i media. Se vad andra tycker och tänker om oss via länkarna nedan.

Söderberg och Partners i media

Dagens industri berättar om det svenska och internationella näringslivet och är i dag Sveriges största ekonomisajt.
Via länkarna nedan kan du läsa de senaste nyheterna om Söderberg och Partners:

Artikel på DI.se (9 juli 2018): "Söderberg & Partners fortsätter att växa inom förmögenhetsrådgivning. Under våren har tio nya rådgivare rekryterats till Söderberg & Partners kontor i Stockholm, Helsingborg, Göteborg, Kalmar och Linköping."
Söderberg och Partners växer inom förmögenhetsrådgivning

Artikel på DI.se (2 oktober 2018): "Söderberg & Partners verksamhet inom risk- och försäkring växer i snabb takt. Sedan 2014 är företaget den största förmedlaren på området i Sverige och under 2018 växer affärsområdet ytterligare med rekrytering av 17 rådgivare."
Stor tillväxt i Söderberg och Partners risk- och försäkringsverksamhet

Artikel på DI.se 15 september 2017: "Söderberg & Partners pensionsplan Plusplan Modern utökas med Nordnet som ny försäkringsgivare."
Nordnet ansluter till Söderberg och Partners nya pensionsplan för tjänstepension


Söderberg och Partners på nätet

Insplanet.com

Insplanet är en av Sveriges ledande jämförelsetjänster och förmedlare av försäkringar. De erbjuder sina besökare snabbt och kostnadsfritt jämföra försäkringar, priser och villkor från flera av Sveriges försäkringsbolag för att hitta det erbjudande som bäst passar deras individuella behov. Förutom jämförelsetjänsten så erbjuder Insplanet omfattande information om försäkringar och Sveriges försäkringsbolag och -förmedlare, med syftet att öka kunskapen hos sina besökare och uppmuntra till ett mer medvetet val av försäkring.

Till Söderberg och Partners sida på insplanet

Gothia Towers

Gothia Towers i centrala Göteborg är med sina 1200 rum ett av Europas största hotell. Gothia Towers är en av Nordens mest attraktiva mötesplatser, och erbjuder unika möjligheter till komfort, konferens och kongress.

I ett samarbete med Gothia Towers kan du som medlem i Söderberg och Partners Benefits få tillgång till bra erbjudanden och priser.

Till Söderberg och Partners sida på Gothia Towers

Svedea

Svedea tar fram gruppsakförsäkringar för företag, yrkesgrupper, organisationer, föreningar och liknande grupperingar. Svedea kan även hjälpa till med profilering och marknadsföring av försäkringar till gruppens medlemmar. I samarbete med Svedea upphandlar Söderberg och Partners försäkringar till ett stort antal förtag och yrkesgrupper. Ett exempel är Samspar som anlitat Söderberg och Partners som försäkringsförmedlare.

Till Söderberg och Partners sida på Svedea

Allabolag.se

Allabolag.se är Sveriges största tjänst för företagsinformation om alla svenska bolag. 
Via länken nedan kan du få mer information om Söderberg och Partners.

Till Söderberg och Partners sida på allabolag.se

 

Söderberg och Partners i sociala medier

Vi finns i olika sociala kanaler. Vi vill sprida vår kunskap och uppmärksamma aktuella nyheter där du är. I våra sociala kanaler delar vi med oss av våra senaste analyser och nyheter. Via länkarna nedan kan du enkelt hålla dig uppdaterad och följa Söderberg och Partners i de olika sociala kanalerna.

Söderberg och Partners på Facebook

Söderberg och Partners på Linkedin

Söderberg och Partners på Twitter


Söderberg och Partners App - S&P Online

Med Söderberg och Partners App har du alltid tillgång till våra tjänster direkt i mobilen.

Söderberg och Partners Online - App för Iphone i App Store

Kontakta oss