Skip to main content Skip to main navigation
Kapital & förmögenhet

Skräddarsydd och kvalificerad rådgivning utifrån dina unika behov

Våra kundlöften

För oss går öppenhet och förtroende hand i hand. Det innebär att vi är öppna med vår intjäningsmodell. Vi vill att fokus ska vara på rådgivningen. Våra kunder kan vara trygga med att vår ersättning är densamma oavsett val av produkter eller antal transaktioner.

Mer info

Vi tror på det personliga mötet och är övertygade om att de flesta behöver rådgivning utifrån sin unika situation. Anledningen är att alla kunder är olika och det är först när vi förstår kundens behov och målsättning som vi kan ge rätt rådgivning.

Mer info

Även om analys kan vara komplex så är vårt mål att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. Med vår tregradiga betygsskala blir det tydligt vilka produkter och lösningar vi rekommenderar och vilka vi avråder ifrån.

Mer info
Nöjd kund private banking
Sam Fakoor, läkare

Jag kände direkt att det förtroende och engagemang som jag letade efter fanns.

Förvaltning

Hos oss är dina tillgångar i goda händer

Alla människor är olika och behoven och förutsättningarna likaså. Vi erbjuder därför flera olika rådgivningstjänster. Syftet är att våra kunder ska få den lösning som passar bäst.

Läs mer
Analys

Väl underbyggda råd gör skillnad

Marknads- och aktieanalys ansvarar för koncernens syn på tillgångsklass- och regionallokering samt enskilda aktier. Vår fondanalys utvärderar marknadens fondutbud och betygsätter fonder enligt vår trafikljussignal i ett stort antal kategorier.

Läs mer
Entreprenörsservice

Våra experter gör vardagen enklare för dig

Många av våra kunder är entreprenörer och ofta är tid en bristvara. Med vår hjälp blir din vardag enklare. Våra experter ser till att såväl din privata ekonomi som företagets hanteras på ett optimalt sätt.

Läs mer
Familjerätt

Familjerättslig rådgivning av erfarna jurister

På Söderberg & Partners har vi erfarna jurister som är specialiserade inom ekonomisk familjerätt, arvsrätt och förmögenhetsrätt. Tillsammans med dig går vi igenom din familjesituation och eventuella behov av juridiska dokument i syfte att ge dig ett långsiktigt skydd och därmed ett tryggare liv.

Läs mer
Skatt

Skatterådgivning

Som kund hos oss har du möjlighet att få skatterådgivning. Vid rådgivningen går vi genom din situation av betydelse för beskattningen. Sedan får du tydlig vägledning och rådgivning över vad som kan genomföras. 

Läs mer
Kontakta oss