Skip to main content Skip to main navigation

Family Office

Skatt & Juridik

Family Office

Som kund hos oss har du möjlighet att få hjälp av vårt Family Office. Det består av ett team erfarna specialister inom ekonomi, skatt, juridik och företagande.

Genom Family Office hjälper vi privatpersoner, familjer och juridiska personer till exempel bolag, med hantering och rådgivning avseende den totala förmögenheten.

Långt ifrån alla har tid, möjlighet eller intresset att engagera sig i de ekonomiska och juridiska delarna av en familjeförmögenhet eller en juridisk person. Med hjälp av Family Office kan du fokusera på de delar av livet som du tycker är viktigast och samtidigt vara trygg i att dina tillgångar är i goda händer. Allt hanteras av ett team erfarna specialister som alltid arbetar för ditt bästa. 

 

Vi har kunskapen och erfarenheten

Vi erbjuder rådgivning och expertis gällande juridiska och skatterelaterade frågor. Hos oss hittar du familjejurister och skattejurister. De har både kunskap och erfarenhet av flertalet olika situationer och strukturer. I samråd med våra specialister får du som kund en skräddarsydd lösning som är anpassad efter just din situation. 

Vid ett generationsskifte, en försäljning eller ett förvärv av en fastighet, ett företag eller dylikt kan det vara betryggande att ha någon vid sin sida som har den erfarenhet som krävs för att ge rådgivning och förslag på bästa möjliga lösning.

 

Överlåt vardagsekonomin till oss

Våra Family Office-specialister bistår även med budgetering och likviditetsplanering. Du kan välja att överlåta stora delar av administrationen gällande din vardagsekonomi till oss. Vi erbjuder även hjälp med bokförings- och redovisningstjänster samt deklaration för privata såväl som juridiska personer.

Teamets samlade rådgivning och expertis ger dig en effektiv kontroll över dina tillgångar och kostnader. Vidare får du en utmärkt översikt av din totala ekonomi samt din skattemässiga och juridiska situation. 

 

Transparent prissättning

Som alltid på Söderberg & Partners är vi transparenta med hur vi tar betalt och om vår intjäning. Att anlita Family Office är inget undantag. Till skillnad från många andra rådgivningsföretag och banker är alla våra kunder välkomna att anlita en expert från Family Office, oavsett ekonomiska förutsättningar. 

Exempel på tjänster inom Family Office:

  • Finansiell planering och koordinering
  • Skatt- & bolagsjuridik
  • Ekonomistyrning
  • Företagstjänster - Bokföring och redovisning
  • Generationsskiftesplanering
  • Familjejuridik
  • Rådgivning inför företagsöverlåtelse

Vill du veta mer om utbudet av tjänster hos Family Office och hur vi kan hjälpa dig?
Kontakta oss på familyoffice@soderbergpartners.se eller via knappen nedan. 

Kontakta oss