Wealth Services

Som kund hos oss har du möjlighet att få hjälp av vårt team bestående av erfarna specialister inom ekonomi, skatt, juridik och företagande. Inom vår tjänst Wealth Service hjälper vi såväl privatpersoner som juridiska personer med rådgivning kring och hantering av den totala förmögenheten.

Vi ser över helheten

Långt ifrån alla har tid, möjlighet eller intresse att engagera sig i de ekonomiska och juridiska delarna av en familjeförmögenhet eller en juridisk person. Med hjälp av Wealth Services kan du fokusera på de delar av livet som du tycker är viktigast och samtidigt vara trygg i att dina tillgångar är i goda händer. Allt hanteras av ett team erfarna specialister som alltid arbetar för ditt bästa.

Rätt kunskap och erfarenhet

Vi erbjuder rådgivning och expertis gällande juridiska och skatterelaterade frågor. Våra specialister har både kunskap och erfarenhet av flertalet olika situationer och strukturer. I samråd med våra specialister får du som kund en skräddarsydd lösning som är anpassad efter just din situation. 

Vid ett generationsskifte, en försäljning eller ett förvärv av en fastighet, ett företag eller dylikt kan det vara betryggande att ha någon vid sin sida som har den erfarenhet som krävs för att ge rådgivning och förslag på bästa möjliga lösning.

Överlåt vardagsekonomin till oss

Våra Wealth Service-specialister bistår även med budgetering och likviditetsplanering. Du kan välja att överlåta stora delar av administrationen gällande din vardagsekonomi till oss. Vi erbjuder även hjälp med bokförings- och redovisningstjänster samt deklaration för privata såväl som juridiska personer.

Teamets samlade rådgivning och expertis ger dig en effektiv kontroll över dina tillgångar och kostnader. Vidare får du en utmärkt översikt av din totala ekonomi samt din skattemässiga och juridiska situation. 

Transparent prissättning

Som alltid på Söderberg & Partners är vi på Wealth Services transparenta med hur vi tar betalt och hur vår intjäning ser ut. Till skillnad från många andra rådgivningsföretag och banker är alla våra kunder välkomna att anlita en expert från Wealth Service.

Exempel på tjänster inom Wealth Services:

  • Finansiell planering och koordinering

  • Familjejuridik

  • Skatt- & bolagsjuridik

  • Ekonomistyrning

  • Företagstjänster - Bokföring och redovisning

  • Generationsskiftesplanering

  • Rådgivning inför företagsöverlåtelse

     

Vill du veta mer om utbudet av tjänster hos Wealth Service och hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss via formuläret nedan

Om Wealth Services

Kristina Myhre presenterar Söderberg & Partners erbjudande Wealth Services.

Vårt personliga engagemang gör skillnad - igen!

Vi har utsetts till Sveriges främsta Private Banking-aktör 2023 i Kantar Sifo Prosperas årliga rapport, för andra året i rad! En utmärkelse som bygger på betyg från de svenska Private Banking-aktörernas egna kunder.

I rapporten framgår det att vårt personliga engagemang, vår kompetens inom förvaltning och omfattande analys är det som våra kunder uppskattar mest – och några anledningar till varför vi har Sveriges nöjdaste kunder! 

Kontakta oss

T.ex. +46 7X-XXX XX XX

Valfritt