Jämför pensionslösning

Genom att jämföra företagets pensionslösning löpande, kan du säkerställa att den fortfarande är konkurrenskraftig. Många företag skjuter upp översynen och sitter kvar med gamla pensionslösningar – trots att det finns bättre alternativ. Vi hjälper dig med en kostnadsfri jämförelse av företagets nuvarande lösning, för att skapa ett riktigt bra tjänstepensionserbjudande till era medarbetare.

Jämför kostnadsfritt

Se över den förmån som gör störst skillnad för medarbetarnas framtid – tjänstepensionen. Med ett bra pensionserbjudande blir ni mer attraktiva som arbetsgivare. Vi hjälper dig att jämföra avgifter, försäkringsvillkor och placeringar – så att ni får den bästa lösningen för ert företag.

Använd vår förhandlingskraft

Vi har upphandlat en pensionsplan som både arbetsgivare och medarbetare vinner på. Den innefattar ett brett utbud av placeringsalternativ, riktigt bra försäkringsvillkor och försäkringsavgifter från 0 kr.

Experter som gör det svåra enkelt

Du slipper tidskrävande administration och får en personlig rådgivare som hjälper dig att jämföra pensionslösningar. När du tar hjälp av oss finns din rådgivare tillgänglig och kan stötta dig när komplexa pensionsfrågor landar på ditt bord.

Gör skillnad för medarbetarens framtid

I takt med att konkurrensen om talangerna ökar, behöver allt fler företag fokusera på att bygga sitt employer brand. Många företag investerar i lockande förmånspaket, men missar ofta den förmån som spelar störst roll för medarbetarens framtid – nämligen tjänstepensionen.

Kan ert tjänstepensionserbjudande bli bättre?

Det kan kännas svårt att jämföra olika tjänstepensionslösningar och granska alla villkor. Men du behöver inte göra det på egen hand – det är därför vi finns tillgängliga för dig. Vi har lång erfarenhet av tjänstepension och vet vilka fallgropar som du ska undvika.

Vi har tagit fram en strukturerad process för att hjälpa företag att jämföra och konkurrensutsätta deras nuvarande lösning. Allt du behöver göra är att underteckna en digital informationsfullmakt med BankID. Det ger oss all information som vi behöver för att kunna ta fram konkreta förbättringsförslag.

När du tar hjälp av oss, kan vi:

  • förenkla din administration
  • erbjuda dina medarbetare ett brett utbud av placeringsalternativ 
  • ofta sänka företagets försäkringsavgifter
  • erbjuda fler förvaltningsformer
  • ge medarbetarna löpande villkorsförbättringar
  • stötta era medarbetare med pensionsrådgivning
  • ge dig som arbetsgivare stöd och rådgivning gällande pensionsfrågor

Många av våra tjänster kan dessutom anpassas efter dig och företagets specifika önskemål. Allt för att sträva efter att era medarbetare kan få ut så hög pension som möjligt.

Värdet av pensionsrådgivning

Med förmedlarbranschens nöjdaste kunder 12 år i rad, enligt SKI, har vi fått kvitto på att vår rådgivning är uppskattad. Vi vet att det kan vara svårt att på egen hand sätta sig in alla villkor och analysera marknaden. Därför finns vi här för att ge dig analysdrivna råd och göra det som känns svårt, till något enkelt.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig eller ring oss på 08-451 50 45.

Valfritt