Möt vår rådgivare - Ali

"Jag påminner mina kunder om att lyfta blicken och fokusera på de långsiktiga målen"

Det här är Ali Majlessi. Han arbetar som förmögenhets­rådgivare på Söderberg & Partners Wealth Management i Örebro. Ali vill alltid vara tillgänglig för sina kunder. Det är till och med så viktigt för honom att han brukar släppa allt när en kund hör av sig – oavsett var han är eller vad han gör.

Ali är inte ensam om att vilja ge sina kunder bästa tänkbara service. Han har över 200 rådgivarkollegor på mer än 30 orter runt om i Sverige. Alla vill samma sak – att du som kund ska få den hjälp du behöver när du behöver den, och att du alltid ska känna dig trygg i råden vi ger och att det råder full transparens kring hur vi tar betalt.

Transparenta och tydliga avgifter

För oss är det viktigt att du förstår de råd och rekommendationer vi ger, varför vi ger dem, och hur vi tar betalt för dem. Därför har vi en enkel och transparent prismodell som innebär att du betalar ett fast arvode för våra tjänster. Alla eventuella provisioner och rabatter som kommer av dina transaktioner tillfaller dig som en rabatt på vårt arvode. Enkelt och tydligt.

Välkommen att syna oss i sömmarna

Alla råd vi lämnar bygger på analysunderlag som du har tillgång till. Varje år sammanställer vi även en publik rapport – Trafikljusrapporten – där vi utvärderar hur våra fondbetyg och rekommendationer från det gångna året faktiskt presterat. På så vis har du alltid möjlighet att utvärdera oss och de råd vi ger.

Prisbelönt rådgivning

Ett bevis på Alis och våra andra rådgivares skicklighet är att Söderberg & Partners Wealth Management har utsetts till en av Sveriges främsta Private Banking-aktörer tre år i rad. Under 2020 blev vi även utsedda till den private banking-aktör som bäst hjälpt sina kunder hantera turbulensen kring coronapandemin*.

Skulle du vilja träffa Ali? Eller någon av våra andra rådgivare? Hör av dig så hjälper vi dig.

 

 * Enligt Kantar Sifo Prosperas undersökning av Sveriges private banking-aktörer för 2020.

Möt Ali

Vad är bäst med ditt jobb?

Att jag får träffa många olika personer och får förtroendet att hjälpa dem att nå sina drömmar! Den största utmaningen är att alla vill ha resultat nu, så jag påminner mina kunder om att lyfta blicken och fokusera på deras långsiktiga mål.

Hur viktigt är det att få kundens förtroende?

Det är ett måste. För att jag ska kunna göra ett bra jobb måste kunderna känna fullt förtroende för mig, veta vem jag är, och hur jag tänker. Därför berättar jag för alla nya kunder om min resa från Iran till mitt första jobb inom finans.

Vad ger dig energi?

Min sambo, mina barn, mina nära och kära. Jag älskar att laga mat, träna och vara ute i min trädgård och odla.

Rådgivning med dig i fokus

Personlig rådgivning och skräddarsydda lösningar är inte något vi bara pratar om – det är grunden i allt vi gör. Hos oss får du en lokal rådgivare som hjälper dig att utveckla din förmögenhet så att du kan leva ett tryggare och rikare liv.

Öppenhet och transparens

För oss är det viktigt att du förstår råden vi ger dig, varför vi ger dem, och hur vi tar betalt för dem. Därför har vi en enkel och transparent prismodell som innebär att du betalar ett fast arvode för våra tjänster.

Läs mer om vår ersättningsmodell

Gedigen analys

Vårt viktigaste uppdrag är att du ska känna dig trygg med de råd vi ger och hur ditt kapital investeras. Därför har du som kund tillgång till samma analysunderlag som alla våra råd och rekommendationer bygger på.

Läs mer om våra analyser

Personlig rådgivning

Som kund hos oss får du en personlig rådgivare som blir din främsta kontaktperson. Dina unika behov, förutsättningar och mål är utgångspunkten i vårt samarbete och nyckeln för att utveckla den fulla potentialen av ditt kapital.

Läs mer om vår rådgivning

Kontakta oss

Skulle du vilja träffa Ali eller någon av våra andra rådgivare? Hör av dig så hjälper vi dig.
Kontakta oss