Skip to main content Skip to main navigation
Payroll

Välkommen till Payroll – din partner i lönefrågor

Payroll

Smart och effektiv lönehantering

Med Payroll får du en smart och effektiv lönehantering. Att vi växer snabbast i branschen beror framför allt på tre faktorer: vår lösning är användarvänlig, heltäckande och dessutom har vi ett fast pris – på riktigt.

Om Payroll

Marknadens mest innovativa tjänst för lönehantering

Söderberg & Partners är ett expansivt företag och i takt med att vi växte insåg vi att dagens system inom lönehantering inte höll måttet sett till användarvänlighet och flexibilitet. Därför tog vi saken i egna händer och utvecklade Payroll, ett beslut som varken vi eller alla våra kunder har ångrat.

Payroll är Söderberg & Partners webbaserade Shared Service Center för lönehantering. Tjänsten kombinerar kraftfullt systemstöd, användarvänligt gränssnitt, kompetent support och hög anpassningsbarhet för dig som kund.

Payroll har alla funktioner som vi själva en gång ville ha och numera långt fler än så. Vi får ofta höra av våra kunder – partners – att de uppskattar vårt fasta pris, användarvänligheten och att Payroll är en mer heltäckande lösning.

Jessica Welander-Rasmussen, Ekonomichef, Delphi

Det vi bland annat är imponerade av i Söderberg & Partners lönehantering har varit den smidiga implementeringen av tjänsten.

Användarvänligt

Kombinerar hög tillgänglighet med service och support

Med Payroll slipper ni investeringar i mjukvara, drift och krångliga uppdateringar. Förklaringen? Payroll är en modern molnbaserad tjänst för lönehantering. Inte resultatet av ett tidigare adminsystem för HR eller redovisning som under åren har lappats och lagats.

Därför är Payroll användarvänligt både för medarbetare, chef och HR-specialister. En annan viktig förklaring till att kunder ser oss som sin partner i lönefrågor är vår service och kunskap. Kundsupporten sker direkt via telefon eller mejl till medarbetare, chefer och specialister.

Vi arbetar i team för att inte vara personoberoende. Eftersom vår informationshantering i stor utsträckning är digitaliserad och automatiserad är våra lönecontrollers tillgängliga för att ge dig bästa möjliga support och problemlösning.

Rapporter och tillgänglighet

Anpassade rapporter och beslutsstöd

Information i Payroll är sökbar i realtid. Informationen finns därmed tillgänglig när du behöver den oavsett om du använder dator, mobil eller surfplatta. Självklart finns alla standardrapporter för lön tillgängliga. Vi tar även fram rapporter som är viktiga för just er och gör dem tillgängliga för respektive roll.

Administration

Minska administrationen

Vi är ett affärsområde inom Söderberg & Partners och vårt mål är att minska kundernas administration. Inom Payroll samarbetar vi med våra övriga affärsområden så att du slipper rapportera förändringar på flera ställen. Dit räknas till exempel förändring av lön eller förmån som påverkar pensionsmedföljande lön (PML) eller på-/avanmälan.

Kontakta oss