Nu finns aktier hos Levler

5 sep. 2023
Levler föddes ur en önskan om att skapa en sparplattform där det är lika enkelt att handla fonder, som det är att handla kläder på nätet. Men Levler vill mycket mer än så och har nu även lanserat aktiehandel. För att sänka tröskeln ytterligare för alla som vill prova på att handla aktier i Levler, får du dessutom göra det helt courtagefritt fram till 2025.

Levler har lanserat aktiehandel

Precis innan sommaren tog fart, lanserades aktiehandel i sparplattformen Levler, som ägs av Söderberg & Partners. Levler har med sparekonomen Joakim Bornold  och vd:n Louise Hagsten i spetsen, skapat en plattform där fond- och aktiehandel är så enkelt – att det passar såväl tidspressade veteraner som osäkra nybörjare.  

Kunder som använder appen, behöver hämta den senaste versionen för att komma igång med aktiehandel. Inledningsvis kommer Nasdaq Stockholm, med undantag för First North, att finnas tillgängligt för Levlers kunder. Men inom kort kommer fler marknader att adderas för en bredare aktiehandel. 

”Vi brinner för att göra sparandet enklare och billigare för alla. Med vår aktielansering blir Levlers erbjudande mer komplett och vi tror att många sparare kommer uppskatta de nya möjligheterna. Detta är bara den första i raden av lanseringar – och vi kommer löpande att addera fler marknader”, säger Louise Hagsten, vd på Levler.

Courtagefritt fram till 2025  

För att få fler kunder att vilja prova hur smidigt det kan vara att handla aktier i Levler, erbjuds alla kunder courtagefri aktiehandel på Nasdaq Stockholm fram till 31 mars 2025. Louise Hagsten menar även att de ordinarie priserna kommer att vara bland de bästa på marknaden:

”Vi vill självklart få många nya kunder att upptäcka och vilja prova vår plattform. Vi är stolta över den tjänst som vi har lanserat och kommer givetvis fortsätta att utveckla den. Syftet med lanseringserbjudandet är att sänka barriären för att testa Levler. Men ordinarie pris kommer också vara mycket konkurrenskraftigt.”

Förutom aktiehandel, finns det idag över 2000 fonder på plattformen, där samtliga erbjuds med 25 procent rabatt på förvaltningsavgiften. Oavsett om du handlar aktier eller fonder i Levler, hamnar allt i samma varukorg och du kan checka ut lika enkelt som i en webbshop.

För dig som tycker att det är svårt att välja bland alla fonder och aktier, finns olika kategorier som du kan filtrera på i ditt sökande – men även topplistor och annan sparinspiration.

Vill du starta ett sparande eller har du frågor om Levler?

Då hittar du Levler som app i App Store och Play Butik. Om du hellre vill använda din dator när du köper fonder och aktier, kan du istället nå sparplattfomen på levler.se. Vill du veta mer? Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig.

Kontakta oss