Nu lanserar vi Söderberg & Partners Privatförsäkring

16 nov. 2022
Nu förstärks försäkringserbjudandet från Söderberg & Partners, till att även innefatta försäkringsrådgivning inom sakförsäkring för privatpersoner. Genom nya Söderberg & Partners Privatförsäkring kan vi erbjuda behovsanpassade lösningar i form av hem-, villa-, bil- och personförsäkring. Försäkringslösningar som ger ett starkt skydd till ett förmånligt pris. Särskilt för befintliga kunder som dessutom får 10 % rabatt på erbjudandet från oss.

Rätt försäkring genom personlig rådgivning

Lanseringen av Söderberg & Partners Privatförsäkring, innebär att vi nu erbjuder privatpersoner ett försäkringsskydd med helhetsservice. Försäkringslösningen är skräddarsydd utifrån dina specifika behov och vår personliga rådgivning med en årlig försäkringsöversikt ingår i lösningen. Dessutom hjälper vi dig att avsluta tidigare försäkringar.

”Vi tycker att det ska gå snabbt och enkelt att få svar på de frågor som du har gällande din försäkring. När många andra drar ned på den personliga kontakten, gör vi tvärtom. Som en del i detta strävar vi efter att ha korta svarstider och idag har vi mindre än en minut i svarstid över telefonen. För e-post lovar vi svar inom 24 timmar. Tillgänglighet är viktigt för oss, därför ser vi till att skapa tid för våra kunder”, säger Philip Öberg, ansvarig för Söderberg & Partners Privatförsäkring.

Fyra skäl till att se över dina försäkringar

När du tecknar försäkring hos Söderberg & Partners Privatförsäkring kan du vara säker på att du får en lösning som är:

  1. Trygg. Vi ger dig villkorsgaranti mot din nuvarande försäkring. Garantin gäller i två år om du mot förmodan skulle råka ut för en skadehändelse som normalt inte omfattas av vår försäkring, men som ditt tidigare försäkringsbolag skulle ha ersatt.
  2. Smart. Du ska inte behöva betala för mer än vad du behöver. Därför behovsanpassar vi dina och familjens försäkringar för att skapa lösningar som ger dig ett riktigt bra skydd till ett förmånligt pris. Vårt pris bygger inte på instegsrabatter, istället erbjuder vi dig en långsiktig premie.
  3. Personlig. Hos oss får du personlig service på riktigt. Genom personliga rådgivningssamtal hjälper vi dig hela vägen. Vi tar hand om allt från uppsägning av dina gamla försäkringar, till löpande försäkringsöversyn. Tillsammans ser vi till att ditt försäkringsskydd anpassas efter livets alla händelser.
  4. Förmånlig. Är du redan kund hos Söderberg & Partners? Då får du ytterligare en fördel när du tecknar din privatförsäkring via oss. Alla befintliga kunder får nämligen 10 % rabatt på erbjudandet från oss.

”Det som gör vårt privatförsäkringserbjudande till något extra, är att du som kund inte bara får ett bra och generellt grundskydd, utan en försäkringslösning som  anpassas efter din riskprofil och dina behov. När dina behov förändras genom livet, kan du alltid vända dig till oss för att få hjälp att anpassa ditt skydd löpande. Dessutom kontaktar vi alla våra kunder årligen för att gå igenom försäkringsskyddet”, avslutar Philip Öberg.