Kungstorget 5, Göteborg

Besöksadress
Kungstorget 5, vån 3
411 17 GÖTEBORG
Hitta till oss

Kontakta oss

Håkan P. Järås
Håkan P. Järås
Rådgivare Pensionsrådgivning
hakanp.jaras@soderbergpartners.se

Lediga tjänster

ESG-controller till ett ledande finansbolag 

Brinner du för klimat och andra miljöfrågor? Vill du vara med och driva ett snabbväxande finansbolag till att bli ännu mer hållbart?

Stockholm
13 mars 2024
Senior Broker Non-Life till segmentet Large & Complex 

Team Large & Complex växer och söker två Senior Brokers med gedigen branscherfarenhet som vill fortsätta att växa med oss! Placering i Stockholm eller Göteborg.

Täby, Göteborg
5 mars 2024
Studentmedarbetare Intelligent Automation 

Har du passion för att driva innovation och effektivisera verksamheter genom teknologi? Är du en problemlösare med ett starkt teknikintresse som vill vara en del av framtidens teknologiska utveckling? Nu söker vi en student för extrajobb - bli en del av vårt kompetenta Intelligent Automation-team!

Stockholm
29 feb. 2024
IT-supporttekniker - vikariat 

Drivs du av att hjälpa andra och jobba med service samtidigt som du har ett brinnande intresse för IT? Då kan du vara precis den som vi på Söderberg & Partners söker efter!

Stockholm
29 feb. 2024
Managementkonsult - Novare Pay Consulting 

Är du i början av din karriär och är intresserad av att jobba som managementkonsult? Brinner du för strategi, finans och ersättningsfrågor? På Novare Pay Consulting arbetar du som managementkonsult och stödjer ledande befattningshavare i ersättningsrelaterade frågor.

Stockholm
6 mars 2024
Analyst på Novare Pay Consulting, extrajobb 

Är du student och söker en spännande och utvecklande deltidstjänst? Hos Novare Pay Consulting får du möjlighet att berika dina studier med praktisk erfarenhet av konsultarbete.

Stockholm
6 mars 2024
Spontanansökan 

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Registrera gärna en spontanansökan. Det kan finnas möjligheter inom rådgivning, administration, IT, analys, ekonomi, förvaltning, juridik & compliance, lön & förmåner, affärsutveckling, HR, Marknad, kundbokning med mera.