Sala (Bråstaborgsgatan 9)

Besöksadress
Bråstaborgsgatan 9
73340 SALA
Hitta till oss
Kontakta oss
PK
Peter Källberg
Rådgivare Sak

Lediga tjänster

UX/UI Designer 

Söderberg & Partners Wealth Management is Sweden's best Wealth Management company according to Prospera Private Banking 2022 and we are constantly challenging ourselves to stay ahead of competition and continue to deliver the best services to our clients.

Stockholm
25 feb. 2023
Administratör inom förmånshantering 

Har du erfarenhet av administration och kundtjänst? Vill du arbeta i en kundorienterad roll och utveckla dina kunskaper? Söderberg & Partners Benefits AB söker en kundtjänstmedarbetare inom förmånshantering till vårt kontor i Sundsvall.

Sundsvall
28 feb. 2023
Kundsupport 

Är du intresserad av service och kommunikation? Brinner du för god service och vill arbeta i en bred supportroll i ett ledande bolag?

Stockholm
24 feb. 2023
Försäkringsadministratör Pension & Försäkring 

Vill du utvecklas vidare inom pension och försäkring i ett mindre team med stora utvecklingsmöjligheter? Söker du en bred administrativ tjänst i ett ledande bolag?

Stockholm
4 feb. 2023
Sales Assistant på deltid 

Vill du vara en del av Söderberg & Partners fortsatta framgång? Är du studerande vid universitet eller högskola och som är ivrig att påbörja din karriär inom finansvärlden?

Stockholm
28 feb. 2023
Försäkringsförmedlare inom SAK 

Nu söker vi en driven och ambitiös försäkringsförmedlare till ett framgångsrikt team inom SAK-försäkring på Söderberg & Partners i Stockholm.

Stockholm
28 feb. 2023
Business Architect 

We are looking for an experienced Business Architect who wants to make an impact on the European FinTech-arena.

Stockholm
28 feb. 2023
Studentanalytiker inom Business Intelligence, Wealth Management 

Är du en driven student som söker en framtid inom finansbranschen? Söderberg & Partners Wealth Management letar nu efter kompetenta och engagerade studenter för arbete som studentanalytiker med inriktning mot Business Intelligence.

Stockholm
9 feb. 2023
Underwriter/Affärsutvecklare Företagsförsäkring 

Har du ett brett kunnande inom försäkring och vill vara med och utveckla Söderberg & Partners Sak-försäkring i en ny satsning? Vi söker nu en underwriter/affärsutvecklare till enheten Tillväxt och Affärsutveckling.

Stockholm
6 feb. 2023
Dataskyddsansvarig Wealth Management 

Vill du arbeta med GDPR och dataskydd inom finansbranschen? Söker du ett dynamiskt och ansvarsfullt arbete där du får arbeta med många olika avdelningar och verksamhetsområden?

Stockholm
28 jan. 2023
Studerande Administratör till Söderberg & Partners Studentpool 

Är du en driven, engagerad och ansvarstagande student som vill utvecklas både professionellt och personligt? Nu söker vi dig till ett av Sveriges ledande bolag inom förmedling av försäkringar och finansiella produkter – dryga ut studentkassan och samla värdefulla erfarenheter hos Söderberg & Partners Studentpool i Sundsvall!

Sundsvall
31 jan. 2023
Försäkringsadministratör inom Pension & Försäkring 

Är du vår nya administrativa klippa? Vi söker dig som är trygg och stabil och vill utvecklas långsiktigt i ett trevligt team inom pensionsförsäkring.

Jönköping, Värnamo
31 jan. 2023
Managementkonsult till Novare Pay Consulting 

Är du i början av din karriär och är intresserad av att jobba som managementkonsult? Brinner du för strategi, finans och ersättningsfrågor? På Novare Pay Consulting arbetar du som managementkonsult och stödjer ledande befattningshavare i ersättningsrelaterade frågor.

Stockholm
5 feb. 2023
Spontanansökan 

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Registrera gärna en spontanansökan. Det kan finnas möjligheter inom rådgivning, administration, IT, analys, ekonomi, förvaltning, juridik & compliance, lön & förmåner, affärsutveckling, HR, Marknad, kundbokning med mera.