Möt vår rådgivare - Marie

”Jag släpper allt när en kund ringer”

Det här är Marie Varga. Hon arbetar som kapitalrådgivare på Söderberg & Partners Wealth Management i Kalmar och Karlskrona. Marie vill alltid vara tillgänglig för sina kunder. Det är till och med så viktigt för henne att hon brukar släppa allt när en kund hör av sig – oavsett var hon är eller vad hon gör.

Marie är inte ensam om att vilja ge sina kunder bästa tänkbara service. Hon har över 200 rådgivarkollegor på mer än 30 orter runt om i Sverige. Alla vill samma sak – att du som kund ska få den hjälp du behöver när du behöver den, och att du alltid ska känna dig trygg i råden vi ger och att det råder full transparens kring hur vi tar betalt.

Transparenta och tydliga avgifter

För oss är det viktigt att du förstår de råd och rekommendationer vi ger, varför vi ger dem, och hur vi tar betalt för dem. Därför har vi en enkel och transparent prismodell som innebär att du betalar ett fast arvode för våra tjänster. Alla eventuella provisioner och rabatter som kommer av dina transaktioner tillfaller dig som en rabatt på vårt arvode. Enkelt och tydligt.

Välkommen att syna oss i sömmarna

Alla råd vi lämnar bygger på analysunderlag som du har tillgång till. Varje år sammanställer vi även en publik rapport – Trafikljusrapporten – där vi utvärderar hur våra fondbetyg och rekommendationer från det gångna året faktiskt presterat. På så vis har du alltid möjlighet att utvärdera oss och de råd vi ger.

Prisbelönt rådgivning

Ett bevis på Maries och våra andra rådgivares skicklighet är att Söderberg & Partners Wealth Management har utsetts till en av Sveriges främsta Private Banking-aktörer tre år i rad. Under 2020 blev vi även utsedda till den private banking-aktör som bäst hjälpt sina kunder hantera turbulensen kring coronapandemin*.

Skulle du vilja träffa Marie? Eller någon av våra andra rådgivare? Hör av dig så hjälper vi dig.

 

 * Enligt Kantar Sifo Prosperas undersökning av Sveriges private banking-aktörer för 2020.

Möt Marie

Vad är bäst med ditt jobb?

Att göra kunderna nöjda genom att leverera ett bra resultat. Men också alla möten och trevliga samtal! Jag återkopplar ofta till mina kunder så att de hela tiden vet vad som sker.

Vad gör dig till en bra rådgivare?

Jag är intresserad av det jag gör, är noggrann och serviceinriktad. Jag har spelat bordtennis i hela mitt liv och tävlat i elitserien för Bergkvara. Mitt idrottande har gett mig ett starkt eget driv som jag har nytta av i jobbet, men jag fick också med mig att det är bra att ha ett helt lag att luta sig mot!

Vad ger dig energi?

När kalendern är full med olika roliga aktiviteter, gärna vid havet vid vackra Kalmarsund!

Rådgivning med dig i fokus

Personlig rådgivning och skräddarsydda lösningar är inte något vi bara pratar om – det är grunden i allt vi gör. Hos oss får du en lokal rådgivare som hjälper dig att utveckla din förmögenhet så att du kan leva ett tryggare och rikare liv.

Öppenhet och transparens

För oss är det viktigt att du förstår råden vi ger dig, varför vi ger dem, och hur vi tar betalt för dem. Därför har vi en enkel och transparent prismodell som innebär att du betalar ett fast arvode för våra tjänster.

Läs mer om vår ersättningsmodell

Gedigen analys

Vårt viktigaste uppdrag är att du ska känna dig trygg med de råd vi ger och hur ditt kapital investeras. Därför har du som kund tillgång till samma analysunderlag som alla våra råd och rekommendationer bygger på.

Läs mer om våra analyser

Personlig rådgivning

Som kund hos oss får du en personlig rådgivare som blir din främsta kontaktperson. Dina unika behov, förutsättningar och mål är utgångspunkten i vårt samarbete och nyckeln för att utveckla den fulla potentialen av ditt kapital.

Läs mer om vår rådgivning

Kontakta oss

Skulle du vilja träffa Marie eller någon av våra andra rådgivare? Hör av dig så hjälper vi dig.
Kontakta oss