Vi har alltid tid för dig

Hos Söderberg & Partners Wealth Management får du en engagerad rådgivare som ger dig den hjälp du behöver när du behöver den. Vi vill att du alltid ska känna dig trygg med råden vi ger och att det råder full transparens kring hur vi tar betalt.

Personlig och lokal rådgivning

Den personliga relationen mellan dig och din rådgivare är A och O. Det är viktigt att ni känner varandra och att din rådgivare förstår dina behov. Att din rådgivare faktiskt lever och verkar där du bor underlättar såklart.

Transparenta och tydliga avgifter

För oss är det viktigt att du förstår de råd och rekommendationer vi ger, varför vi ger dem, och hur vi tar betalt för dem. Därför har vi en enkel och transparent prismodell som innebär att du betalar ett fast arvode för våra tjänster. Alla eventuella provisioner och rabatter som kommer av dina transaktioner tillfaller dig som en rabatt på vårt arvode. Enkelt och tydligt.

Välkommen att syna oss i sömmarna

Alla råd vi lämnar bygger på analysunderlag som du har tillgång till. Varje år sammanställer vi även en publik rapport – Trafikljusrapporten – där vi utvärderar hur våra fondbetyg och rekommendationer från det gångna året faktiskt presterat. På så vis har du alltid möjlighet att utvärdera oss och de råd vi ger.

Prisbelönt rådgivning

Ett bevis på våra rådgivares skicklighet är att Söderberg & Partners Wealth Management har utsetts till en av Sveriges främsta Private Banking-aktörer tre år i rad. Under 2020 blev vi även utsedda till den private banking-aktör som bäst hjälpt sina kunder hantera turbulensen kring coronapandemin*.

Söderberg & Partners Wealth Management har över 200 rådgivare på mer än 30 orter runt om i Sverige. Skulle du vilja träffa någon av våra rådgivare för ett förutsättningslöst möte där du får berätta om dina förväntningar och önskemål? Hör av dig så hjälper vi dig.

 

 * Enligt Kantar Sifo Prosperas undersökning av Sveriges private banking-aktörer för 2020.

Våra rådgivare har ordet

”För att jag ska kunna göra ett bra jobb måste kunderna ha mitt fulla förtroende – veta vem jag är och hur jag tänker. Jag brukar säga till nya kunder att när det känns rätt i mage, hjärta och hjärna så kan vi skaka hand och göra bra affärer.”

Ali, en av våra rådgivare i Örebro


”Det alltid lika är roligt att hitta rätt värdeskapande lösning efter varje kundens behov och önskemål.”

Marie, en av våra rådgivare i Kalmar


”Många av mina kunder har jag haft i över 10 år och det är alltid lika berikande att skapa mervärden rent affärsmässigt och samtidigt bygga en relation.”

Johan, en av våra rådgivare i Östersund

Förmögenhetsrådgivning med dig i fokus

Personlig rådgivning och skräddarsydda lösningar är inte något vi bara pratar om – det är grunden i allt vi gör. Hos oss får du en lokal rådgivare som hjälper dig att utveckla din förmögenhet så att du kan leva ett tryggare och rikare liv.

Öppenhet och transparens

För oss är det viktigt att du förstår råden vi ger dig, varför vi ger dem, och hur vi tar betalt för dem. Därför har vi en enkel och transparent prismodell som innebär att du betalar ett fast arvode för våra tjänster.

Läs mer om vår ersättningsmodell

Gedigen analys

Vårt viktigaste uppdrag är att du ska känna dig trygg med de råd vi ger och hur ditt kapital investeras. Därför har du som kund tillgång till samma analysunderlag som alla våra råd och rekommendationer bygger på.

Läs mer om våra analyser

Personlig rådgivning

Som kund hos oss får du en personlig rådgivare som blir din främsta kontaktperson. Dina unika behov, förutsättningar och mål är utgångspunkten i vårt samarbete och nyckeln för att utveckla den fulla potentialen av ditt kapital.

Läs mer om vår rådgivning

Kontakta oss

Skulle du vilja träffa någon av våra rådgivare? Hör av dig så hjälper vi dig.
Kontakta oss