Sveriges nöjdaste kunder – igen!

För 12:e året i rad har Söderberg & Partners Insurance Consultning fått utmärkelsen Sveriges nöjdaste kunder inom försäkringsförmedlarbranschen. Det visar Svenskt kvalitetsindex årliga undersökning. Strax innan dess, utsågs även Söderberg & Partners Wealth Management till Sveriges främsta private banking-aktör i Kantar Sifo Prosperas årliga undersökning – för andra året i rad.

12 år av gemensam framgång  

Glädjen var stor när vi tog del av Svenskt Kvalitetsindex (SKI) årliga rapport om kundnöjdhet inom förmedlarbranschen. För tolfte året i rad visar undersökningen att Söderberg & Partners Insurance Consulting har förmedlarbranschens nöjdaste kunder. Något som gör oss både stolta och tacksamma.  

Samtidigt förstår vi att förväntningarna hos dig som kund, ökar för varje år som går. Det motiverar oss att ständigt utvecklas och bli ännu bättre. Vi ser det som 12 år av gemensam framgång, som vi delar med våra kunder.

”Vi är stolta över att för tolfte året i rad ha de mest nöjda företagskunderna bland försäkringsförmedlarna i Sverige. Det är ett kvitto på att vårt erbjudande med en personlig rådgivning och service från våra engagerade medarbetare, kombinerat med en stark lokal närvaro, uppskattas av de kunder som aktivt har valt oss. Vi kommer även fortsättningsvis ha stort fokus på att arbeta nära våra kunder för att säkerställa att deras försäkringsskydd och pensionslösningar alltid utgår från verksamhetens unika behov”, säger Anders Evenås, VD, Söderberg & Partners Insurance Consulting. 

Sveriges främsta Private Banking-aktör – för andra året i rad

I slutet av oktober publicerade Kantar Sifo Prospera sin nya rapport som visar hur kunderna har betygsatt sina leverantörers prestation inom Private-banking. I årets rapport ligger Söderberg & Partners Wealth Management på första plats i listan över Sveriges främsta Private Banking-aktörer – i 10 av 13 kategorier:

  • Personliga relationer
  • Servicenivå
  • Private banking-lösningar
  • Löpande rådgivning
  • Kapitalförvaltningskompetens
  • Utfall av kapitalförvaltningen/track record
  • Marknadsinformation
  • Rapportering
  • Etiska principer
  • Hållbara investeringar 

”Vi sätter alltid kunden först och är stolta att vi kan ge våra kunder individuella råd genom våra personliga rådgivare. Vi upplever att det personliga engagemanget och tillgängligheten vi erbjuder är sådant våra kunder värdesätter högt med oss och det visar sig även i denna undersökning. Vi grundar vår rådgivning och kapitalförvaltning på en omfattande analys och det är glädjande att just analysen är något kunderna värderar högt och att vår kompetens uppskattas. Att vi för andra året i rad vinner undersökningen visar att vi gör många saker rätt och vi vill självklart fortsätta den positiva utvecklingen och fortsatt skapa mervärde för våra kunder”, säger Louise Beigler, vice VD för Söderberg & Partners Wealth Management.

Hur arbetar vi för att förtjäna kundernas fina betyg?

Om du inte redan är kund och vill veta mer om hur vi arbetar, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att träffa dig och få veta mer om dina utmaningar.  

Fyll i formuläret nedan, så återkommer vi till dig inom kort! 

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan via formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

För att vi ska kunna hjälpa dig så snabbt som möjligt att komma i kontakt med rätt person, ber vi dig att beskriva ditt ärende så utförligt som möjligt.