Skip to main content Skip to main navigation

Försäkringslösningar till
företagare föreningar & förbund offentliga verksamheter internationella företag

icon_område_företag_jean.jpg

Företags­försäkringar

Idag exponeras företag mot allt fler risker som påverkar den löpande verksamheten, varumärket och marknads­positionen. Är ert företag rätt skyddat eller behöver ni hjälp att se över era försäkringar?

icon_område_internationell_jean.jpg

Internationella företag

Driver ni ett internationellt företag och behöver hjälp med era försäkringslösningar? Vi kan hjälpa era verksamheter runt om i världen genom lokala globala partners som dominerar det internationella mäklarsamhället.

icon_område_förbund_jean.jpg

Föreningar & förbund

Som Förening eller förbund kan man upphandla olika grupp­försäkringar till sina medlemmar, som kan ingå i medlemskapet eller erbjudas till rabatterat pris. Våra rådgivare hjälper er verksamhet och medlemmar att få det bästa skyddet.

icon_område_offentlig_jean.jpg

Offentlig verksamhet

Arbetar ni inom offentlig verksamhet och behöver hjälp att se över era försäkringslösningar och upphandlingar? Våra rådgivare har en lång och gedigen erfarenhet från offentlig verksamhet och arbetar ständigt med nya lösningar, upphandlingar och placering av försäkringar.

Varför anlita en försäkringsförmedlare?

Försäkring som produkt är en förhållandevis abstrakt och komplex företeelse som kräver att man förstår produkten fullt ut för att säkerställa rätt skydd och kostnad. Med en försäkringsförmedlare får ni en expert som kan generera många fördelar för ert företag, inte minst tidsbesparingen det innebär för er.

Läs mer

icon-headphones.jpg  Läsning

8 av 10 företag utsätts för cyberangrepp – så skyddar ni er

Läs artikeln

icon-headphones.jpg  Läsning

Översvämningar och skyfall – har du koll på ert försäkringsskydd?

Läs artikeln

icon-headphones.jpg  Läsning

Ökade risker för företagsledningen – så skyddar ni er

Läs artikeln

Kontakta oss