Skip to main content Skip to main navigation

Coronaviruset - så hjälper vi dig

Coronavirusets utbrott har stor påverkan på samhället i stort, världens börser och inte minst varje individs vardag. Här hittar du aktuell information om läget och hur vi hjälper dig som kund.

Dagens händelser

För många är det i tider av kraftiga svängningar och stor osäkerhet som behovet av information är som störst. Vi sammanfattar därför de viktigaste händelserna kopplade till virusspridning, stödåtgärder och marknadsrörelser varje dag till er, till dess att situationen stabiliserats. 

Läs mer

gustaf.jpg

"Att hjälpa våra kunder är högsta prioritet"

- Vi behöver möta denna exceptionella situation med kraftfulla åtgärder från alla delar av samhället för att få den under kontroll. För att bidra till det fokuserar vi på tre huvudområden: Våra kunder, våra medarbetare, och samhället i stort. Det säger Söderberg & Partners VD Gustaf Rentzhog i en intervju där han berättar om vad Söderberg & Partners gör för att fortsätta vara nära kunderna trots det fysiska avståndet.

Läs intervjun

Frågor & svar

Vi har sammanställt de vanligaste frågorna om hur coronaviruset påverkar företagets tjänstepension-, grupp-, tjänsterese- och företagsförsäkringar. Läs mer om ditt försäkringsskydd och gällande försäkringsvillkor.

Läs mer

KUNDUNDERSÖKNING
Så hanterar svenska företag Coronakrisen

Vi har låtit drygt 1000 företag svara på en enkät om hur man hanterar Coronasituationen. Läs resultatet av enkäten och tips på hur man kan hålla aktivitetsnivån uppe trots arbete hemifrån.

Läs mer

Webinar

Vi spelar löpande in ett antal webinars med syfte att ge information och råd till ägare, ledare och medarbetare inom våra kundföretag. Ta del av dessa här.

Till våra webinars

Aktuella artiklar


Hur ska du agera när börsen svänger?

Läs mer

Coronaviruset - så skyddas du på tjänsteresan

Läs mer

Hur påverkas din tjänstepension när börsen skakar?

Läs mer

Ikon_Kontakt.png

Kontakta oss

Vi finns tillgängliga för både dig som är kund och du som ännu inte blivit kund men vill veta mer om oss. Via länken nedan hittar du flera vägar att kontakta oss.

Till kontaktsidan

Söderberg & Partners © 2020 All rights reserved.

Kontakta oss