Skip to main content Skip to main navigation

Kapitalförvaltning

Att placera pengar och förvalta kapital innebär stora frågor som kräver välgrundade beslut. Hos oss får du en personlig rådgivare som lär känna dig, dina behov och önskemål. Oavsett vilken typ av förvaltning och lösning du väljer säkerställer vi en trygg investering av ditt kapital.

Skatterådgivning

Som kund hos oss har du möjlighet att få skatterådgivning. Våra skatteexperter går igenom din situation och ger dig en tydlig vägledning och rådgivning över vad som kan och bör genomföras – så att du känner dig trygg med att rätt skatt betalas ut på rätt sätt.

Familjejuridik

Behöver du hjälp att se över din familjesituation eller behov av juridiska dokument? Våra jurister är specialiserade inom ekonomisk familjerätt, arvsrätt och förmögenhetsrätt och kan hjälpa dig med din unika situation – så att du får ett långsiktigt skydd och ett tryggare liv.

Vilka är dina mål?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor inncididunt?

Kontakta oss

0 kr

0 kr

1 år

1%

0 kr

*Stockholmsbörsens genomsnittliga årliga avkastning senaste 10 åren är 12 %

Kontakta oss
icon-personlig.jpg

Personlig rådgivning

Som kund hos oss får du en personlig rådgivare som blir din främsta kontaktperson. Dina unika behov, förutsättningar och mål är utgångspunkten i vårt samarbete och nyckeln för att utveckla den fulla potentialen av ditt kapital.

Läs mer om vår rådgivning

icon-transparens2.jpg

Öppenhet och transparens

För oss är det viktigt att du förstår råden vi ger dig, varför vi ger dem, och hur vi tar betalt för dem. Därför har vi en enkel och transparent prismodell som innebär att du betalar ett fast arvode för våra tjänster.

Läs mer om vår ersättningsmodell

icon-analys.jpg

Gedigen analys

Vårt viktigaste uppdrag är att du ska känna dig trygg med de råd vi ger och hur ditt kapital investeras. Därför har du som kund tillgång till samma analysunderlag som alla våra råd och rekommendationer bygger på.

Läs mer om våra analyser

Kontakta oss  icon-contact-light-blue.jpg

Har du frågor eller vill veta mer om vårt Wealth Management-erbjudande?