Skip to main content Skip to main navigation

Våra bolån

Våra bolån

Hos oss får du en kundansvarig som hjälper till med samtliga delar av ditt bolån – från ansökan till dess att lånet är utbetalt.

Läs mer

Om oss

Om oss

Söderberg & Partners Bolån förmedlar bolån genom att kombinera modern IT-miljö med professionellt stöd från våra kundansvariga.

Läs mer

Våra medarbetare

Kontakta oss

Har du frågor om bolån eller vill komma i kontakt med någon av våra medarbetare. Vi är aldrig längre än ett samtal bort.

Läs mer

För att säkerställa exakt vad du har möjlighet att låna behöver vi göra en låneansökan för den bostad som du är intresserad av. När du har kontaktat oss kommer en av våra kundsvariga återkomma till dig med besked redan samma dag.

Söderberg & Partners Bolån har genom sitt samarbete med Skandiabanken en transparent räntemodell där lånebelopp, belåningsgrad och eventuell tjänstepension i Skandia utgör grunden för den rabatt du får. Idag erbjuder vi en ränta för 1 års bindningstid mellan 1,09 % och 1,69 %. Läs mer om bolåneräntor och räkneexempel

Genom ett samtal med en kundansvarig får du all information du behöver. Vi hjälper dig med personlig service genom hela processen – från att räkna på vilket bolån du klarar av tills att du skrivit på kontraktet. Välkommen att kontakta oss. 

Sedan 2016 finns ett lagstadgat amorteringskrav i Sverige. Det innebär att du behöver amortera 0-3% av lånebeloppet per år, beroende på din belåningsgrad samt din skuldkvot (totala bolån i förhållande till årsinkomst).

Amorteringskravet innebär: 

  1. Bolån med belåningsgrad som överstiger 50 % men inte 70 % ska amorteras med 1 % av lånebeloppet årligen

  2. Bolån med belåningsgrad som överstiger 70 % ska amorteras med 2 % av lånebeloppet årligen

  3. Om du lånar mer än 4,5 gånger din årsinkomst, tillkommer ytterligare amortering om 1 % av lånebeloppet årligen

Om du har bolån i en annan bank idag kan vi undersöka möjligheten att utöka ditt lån, för exempelvis renovering, i samband med att vi flyttar över hela ditt bolån. Kontakta oss så diskuterar vi dina behov och försöker hitta en lösning!

Kontakta oss

Vi vill hjälpa dig med ditt bolån! Fyll i dina uppgifter så ringer vi inom några timmar.

Kontakta oss