Skip to main content Skip to main navigation
Webinars

Söderberg & Partners med gäster

Söderberg & Partners med gäster är event-serien där Louise Hagsten, marknadschef på Söderberg & Partners, bjuder in utvalda gäster för intressanta och inspirerande samtal. Här har vi samlat tidigare sända avsnitt att ta del av.

Hållbart sparande, aktier och champagne

Den 30 juni sände vi säsongsavslutningen av Söderberg & Partners med gäster. Vi pratade bland annat om hållbart sparande med Lingyi Lu, hållbarhetsansvarig på Söderberg & Partners, och om champagne tillsammans med Richard Juhlin.

Se webinaret

Bostadsmarknad, utlandsflytt och sport

Den 26 juni gästades vi av Pontus Kopparberg, vd för Residence, som berättade om bostadsmarknaden i Sverige och Europa. Vi pratade även om fotboll med Simon Åström, klubbchef för ÖSK Fotboll, och om golf med golfproffset Camilla Lennarth.

Se webinaret

Bild-Ägarledda bolag och författarskap.JPG

Ägarledda bolag och författarskap

Den 23 juni pratade vi om ägarledda bolag med Peter Henriksnäs, skatterådgivare på Söderberg & Partners. Vi pratade även om författarskap och böcker tillsammans med författaren Denise Rudberg.

Se webinaret

Bild-skog-jakt.jpg

Skogen som investering, jaktmark och äventyrsarena

Den 16 juni hade vi ett spännande tema om skogen – både som investering, jaktmark och som äventyrsarena. Vi gästades bland annat av Per Skargren, segmentschef över Skog & Lantbruk på Ludvig & Co, och äventyraren Aron Anderson.

Se webinaret

Bild-hundar2.jpg

Historiska börskrascher och hundar

Den 11 juni gästades vi av Joakim Bornold, Söderberg & Partners sparekonom, som berättade om historiska börskrascher. Vi gästades även Fredrik Steen och Hans Rosenberg från Svenska Kennelklubben och pratade om hundar.

Se webinaret

Bild-strategiseminarium.jpg

Strategirapport

Den 28 maj redogjorde Söderberg & Partners förvaltare och analytiker sin syn på konjunkturen och värdepappersmarknaderna. Vi gästades även av Björn Olsen, professor i infektionssjukdomar, som berättade mer om coronaviruset.

Se webinaret

Bild-Antikviteter.jpg

Antikviteter med Peder Lamm och börsen

Den 14 maj gästades vi av antikvitetsexperten Peder Lamm som fördjupade oss i antikviteter. Vi gästades även av Joakim Bornold och Magnus Wikner från Söderberg & Partners som berättade om det aktuella läget på börsen och verksamheten Wealth Management. 

Se webinaret

Söderberg & Partners © 2020 All rights reserved.

Kontakta oss