Skip to main content Skip to main navigation
Webinars

Söderberg & Partners med gäster

Söderberg & Partners med gäster är event-serien där Louise Hagsten, marknadschef på Söderberg & Partners, bjuder in utvalda gäster för intressanta och inspirerande samtal. Här har vi samlat tidigare sända avsnitt att ta del av.

Bild-Ägarledda bolag och författarskap.JPG

Bostadsmarknaden

Den 25 november gästades vi av Eva Holmlund, vd på Söderberg & Partners Bolån. Eva kommer att berätta om hur hon ser på bolåneräntorna framåt och vilka tjänster dom erbjuder sina kunder. I studion var även Söderberg & Partners sparekonom, Joakim Bornold. Hur har coronapandemin påverkat börsen och bostadsmarknaden och hur ska man tänka kring bolån? Med oss via länk hade vi dessutom Martin Wickström, vd på Erik Olsson Fastighetsförmedling. Martin och Louise diskuterar hur bostadsmarknaden ser ut i dagsläget och hur den kommer att utvecklas framåt.

Se webinaret

bild-usa-valet-vad-hander-nu.JPG

USA-valet 2020 - vad händer nu?

Den 16 november hade vi ett digitalt event med fokus på USA-valet 2020. Det 59:e presidentvalet i USA är genomfört och ingen vinnare är ännu utsedd. Vad händer nu?

Se webinaret

bild-usa-valet-vad-hander-nu.JPG

Bild-Ägarledda bolag och författarskap.JPG

Entreprenörskap

Den 29 oktober gästades vi av Gunilla von Platen, framgångsrik företagsledare och entreprenör som berättade om hur hon ser sig själv som ledare och hur hon ser på Sverige som ett land att vara företagare i. Med oss i studion är även entreprenören och finansmannen Carl Palmstierna. Dessutom träffade vi även Lars Jarbrand och Jonas Graff-Lonnevig från Söderberg & Partners Family Office som berättade om de entreprenörstjänster vi erbjuder och hur de kan hjälpa dig som företagare med ditt företag.

Se webinaret

Bild-Ägarledda bolag och författarskap.JPG

Amerikanska presidentvalet

Den 20 oktober gästades vi Andreas Utterström, expert inom amerikansk politik, som gav oss en inblick i valet och presidentkandidaterna. Med oss hade vi även Joakim Bornold, sparekonom på Söderberg & Partners, som berättade om hur börsen kan komma att påverkas av valet.

Se webinaret

Risk ur ett investeringsperspektiv

Den 13 oktober hade vi ett digitalt event om risktagande ur olika perspektiv. Hur kan man tänka kring risk i sin investering, sin personliga säkerhet och som världsseglare?

Se webinaret

Strategirapport

Den 17 september redogjorde Söderberg & Partners strateger sin syn på konjunkturen och värdepappersmarknaderna. Vad kan vi vänta oss av utvecklingen på de finansiella marknaderna under hösten när vi dessutom står inför ett amerikanskt presidentval?

Se webinaret

Bild-Ägarledda bolag och författarskap.JPG

Hållbart sparande, aktier och champagne

Den 30 juni sände vi säsongsavslutningen av Söderberg & Partners med gäster. Vi pratade bland annat om hållbart sparande med Lingyi Lu, hållbarhetsansvarig på Söderberg & Partners, och om champagne tillsammans med Richard Juhlin.

Se webinaret

Bostadsmarknad, utlandsflytt och sport

Den 26 juni gästades vi av Pontus Kopparberg, vd för Residence, som berättade om bostadsmarknaden i Sverige och Europa. Vi pratade även om fotboll med Simon Åström, klubbchef för ÖSK Fotboll, och om golf med golfproffset Camilla Lennarth.

Se webinaret

Bild-Ägarledda bolag och författarskap.JPG

Ägarledda bolag och författarskap

Den 23 juni pratade vi om ägarledda bolag med Peter Henriksnäs, skatterådgivare på Söderberg & Partners. Vi pratade även om författarskap och böcker tillsammans med författaren Denise Rudberg.

Se webinaret

Bild-skog-jakt.jpg

Skogen som investering, jaktmark och äventyrsarena

Den 16 juni hade vi ett spännande tema om skogen – både som investering, jaktmark och som äventyrsarena. Vi gästades bland annat av Per Skargren, segmentschef över Skog & Lantbruk på Ludvig & Co, och äventyraren Aron Anderson.

Se webinaret

Bild-hundar2.jpg

Historiska börskrascher och hundar

Den 11 juni gästades vi av Joakim Bornold, Söderberg & Partners sparekonom, som berättade om historiska börskrascher. Vi gästades även Fredrik Steen och Hans Rosenberg från Svenska Kennelklubben och pratade om hundar.

Se webinaret

Bild-strategiseminarium.jpg

Strategirapport

Den 28 maj redogjorde Söderberg & Partners förvaltare och analytiker sin syn på konjunkturen och värdepappersmarknaderna. Vi gästades även av Björn Olsen, professor i infektionssjukdomar, som berättade mer om coronaviruset.

Se webinaret

Bild-Antikviteter.jpg

Antikviteter med Peder Lamm och börsen

Den 14 maj gästades vi av antikvitetsexperten Peder Lamm som fördjupade oss i antikviteter. Vi gästades även av Joakim Bornold och Magnus Wikner från Söderberg & Partners som berättade om det aktuella läget på börsen och verksamheten Wealth Management. 

Se webinaret

Söderberg & Partners © 2020 All rights reserved.

Kontakta oss