Hantverkargatan 2B, Västerås

Besöksadress
Hantverkargatan 2 B
722 12 VÄSTERÅS
Hitta till oss

Kontakta oss

Anders Lindblom
Anders Lindblom
Rådgivare Pensionsrådgivning
anders.lindblom@soderbergpartners.se
David Jirving
David Jirving
Rådgivare Pensionsrådgivning & Företagsförsäkring
david.jirving@soderbergpartners.se
Fredrik Giesecke
Fredrik Giesecke
Rådgivare Pensionsrådgivning
fredrik.giesecke@soderbergpartners.se
Måns Giesecke
Måns Giesecke
Rådgivare Företagsförsäkring
mans.giesecke@soderbergpartners.se

Lediga tjänster

Lönecontroller till Söderberg & Partners i Sundsvall 

Är du en engagerad och kunnig lönecontroller som söker en arbetsplats med stor bredd? Vill du arbeta i ett nytänkande och expansivt bolag? Då kan det vara just dig vi väntar på i vårt nyrenoverade kontor i Sundsvall!

Sundsvall
9 maj 2024
IT-tekniker – erfaren supporttekniker 

Vi söker dig som brinner för kundservice och vill vara med att ta nästa steg i att bygga vår supportfunktion för Söderberg & Partners där vi supporterar sex länder med planer på ytterligare expansioner inom Europa.

Stockholm
30 apr. 2024
HR Business Partner 

Vill du arbeta brett med HR i ett dynamiskt och växande bolag i finansbranschen? Har du flerårig erfarenhet av kvalificerat och självständigt arbete inom HR?

Stockholm
19 apr. 2024
Lönecontroller till Söderberg & Partners 

Är du en engagerad och kunnig lönecontroller som söker en arbetsplats med stor bredd? Vill du arbeta i ett nytänkande och expansivt bolag? Då kan det vara just dig vi väntar på i vårt nya kontor i Solna!

Solna
30 apr. 2024
Sales Manager till Wealth Management 

Är du i början av din karriär och redo för ett nästa kliv? Är du duktig på försäljning och vill fortsätta utvecklas inom Private Banking eller förmögenhetsrådgivning?

Stockholm
26 apr. 2024
Managementkonsult - Novare Pay Consulting 

Är du i början av din karriär och är intresserad av att jobba som managementkonsult? Brinner du för strategi, finans och ersättningsfrågor? På Novare Pay Consulting arbetar du som managementkonsult och stödjer ledande befattningshavare i ersättningsrelaterade frågor.

Stockholm
13 apr. 2024
Student till intäktsanalys - Söderberg & Partners Wealth Management 

Är du en driven student som söker en framtid inom finansbranschen? Söderberg & Partners Wealth Management letar nu efter en kompetent och engagerad student för arbete som studentanalytiker med inriktning mot intäktsanalys.

Stockholm
30 apr. 2024
Spontanansökan 

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Registrera gärna en spontanansökan. Det kan finnas möjligheter inom rådgivning, administration, IT, analys, ekonomi, förvaltning, juridik & compliance, lön & förmåner, affärsutveckling, HR, Marknad, kundbokning med mera.